Slik endrer du fra galvanisert til plast rør

July 18

Slik endrer du fra galvanisert til plast rør

Galvanisert rør i hjem ble vanligvis brukt til vannledninger i siste, selv om de fleste ikke oppfyller dagens bygning koder. Irrigation er plastrør brukes i dag for vann linjer. Å bli med den gamle galvaniserte røret til Irrigation pipe krever installasjon av en overgang passer med ene enden som tråder på galvanisert røret, en innebygd gummilisten i midten og andre slutten sementering til Irrigation. Vanlig Irrigation ledd (koblinger) koble delene rør sammen med primer og sement.

Instruksjoner

Slå av vannet på Husets viktigste utkobling ventil. Merk den eksisterende galvaniserte røret nær felles der den nye Irrigation pipen vil knytte til den. Dette punktet bør være der som mye av galvanisert røret er fjernet som mulig. Plassere en metall rør kutter rundt røret, stramme bladet på mark. Rotere kutteren rundt røret og stram bladet igjen. Rotere kutteren igjen. Gjenta denne prosessen til røret er kuttet gjennom.

•Stram en pipe skiftenøkkel rundt røret nær felles der Irrigation pipe vil feste og slå den klokken for å løsne røret fra felles (kobling). Skru og fjerne røret fra leddet. Plasser skiftenøkkelen på felles og slå den klokken for å fjerne den fra datakanalen. Rengjør tråden på slutten av galvanisert røret med en stålbørste.

•Skjære alle de uønskede galvanisert rørledningen i seksjoner og fjerne den.

•Thread på overgangen passer til slutten av galvanisert røret. Nøye stram det i posisjon med en halvmåneformet fastnøkkel. Merk den første delen av Irrigation pipe der første koplingen må installeres. Sett røret i kjevene av en tube kutter på mark og klem håndtakene for å lage en rett rent snitt gjennom røret.

•Apply PVC primer en utenfor slutten av Irrigation pipe og de resterende i slutten av overgangen montering. PVC sement gjelder begge primet områder og presse røret i montering. Hold på plass i fem sekunder mens sement tørker.

•Skjære neste del av Irrigation pipe lengde. Prime slutten av den første delen av Irrigation pipe, og ene enden av den andre delen. Da prime innsiden av en Irrigation kopling. Påfør sement på alle primet områder. Trykk koblingen på slutten av den første delen av røret, og den andre delen av røret i gjenværende slutten av koblingen. Hold på plass i fem sekunder. Nå installere alle deler av Irrigation pipe sammen følger samme fremgangsmåte til vann kampen er nådd.

•Prime og sement slutten av den siste delen av Irrigation pipe og innsiden slutten av en Irrigation utkobling ventil. Presse ventilen på røret slutten, og hold den på plass i fem sekunder. Kontroller at ventilen er slått av før du slår på vannet på Husets viktigste utkobling ventil.

Tips og advarsler

  • Irrigation koblinger kommer i forskjellige vinkler (30-90 grader) til å hjelpe med enklere installasjon.