Slik endrer du et hjem sentrale klimaanlegget Filter

August 30

Endre et filter i et hjem sentrale klimaanlegget er integrert for å beholde energieffektivitet, forlenge levetiden til systemet og sikre renere totale luft i hjemmet. Filtre er enkle å endre, og kommer i en rekke stiler, bruk varighet og allergen filtrering. Erstatning filtre er tilgjengelige fra de fleste større detaljhandel, maskinvare og oppussing butikker. De selges i flere elementer pakker eller individuelt.

Instruksjoner

• Søk for filteret for klimaanlegget i kjølesystemet. Dette varierer etter type klimaanlegg og brukes, men ofte de er et sted i Sentral luften tilbake registeret. Papp-innrammet filteret glir inn i et spor i retur systemet og bør holde seg delvis ut av sporet.

•Trekk filteret fra sporet og inspisere den for eventuelle skader som kan indikere et problem i systemet, som fuktighet eller feil eller gnager infestation. Undersøke filteret også forteller deg hvor mye støv og forurensninger i luften.

•Deponer gamle filteret og avmerkingsboksen erstatning for kutt og skade. Skyll filtere vaskes grundig med en hageslange til er ren og vann running av det er klart. La det tørke helt over natten.

•Sørg pilene på filteret med pilene nær sporet slik at du er sikker på å få filteret med høyre retning. Hold kanten av filteret, og sett det inn i sporet. Hvis du møter motstand, bruke lett trykk. Hvis det fortsatt ikke skyve, fjerne den og prøv igjen.

•Skriv dato for installasjon på filteret med en penn slik at du vet når det er tid å endre den. De fleste filtre er utformet for bruk i 30, 60, eller 90 dager.

Tips og advarsler

  • Kjøpe flere filtre slik at du alltid har en erstatning klar.
  • Aldri tørke av eller prøve å bruke filtere disponibel. De er beregnet ikke for langsiktig bruk og partikler av rusk kan til slutt re-Enter systemet.