Slik endrer du en HVAC filteret

May 22

Slik endrer du en HVAC filteret

Oppvarming, ventilasjon og air condition enheten (HVAC) i hjemmet eller kontoret styrer og opprettholder temperatur og ventilasjon i bygningen. Det er et filter i enheten som fanger og fjerner støv, skitt, pollen og annet rusk fra Ledningskanalsystemet som distribuerer luften. Dette filteret til slutt blir skitne og må erstattes med jevne mellomrom slik at effektiviteten av HVAC-systemet er opprettholdt.

Instruksjoner

Slå av strømforsyningen til HVAC-enheten. Finn strømbryteren på strøm panelet og vende bytte til "OFF" posisjon.

•Finn merket filterdekselet som ligger langs avkastningen luften røret. Skru filterdekselet fra luft-kanalsystem med skrutrekkeren og fjerne den. Noen filter dekker knyttes for utklipp. Løsne klippene for å fjerne dekselet for å få tilgang til filteret.

•Trekk gamle filtrere og skyv det ut luft-kanalsystem. Et filter som må byttes skal være mørkt med skitt i stedet for hvit.

•Sett det nye filteret i den tildelte plassen i luft duct. Kontroller at det er satt inn i retning av piler som skrives ut på den.

•Bytt filteret dekke og fest den til luften kanalen ved å stramme skruene. Slå overbelastningsbryteren tilbake til "ON" posisjon.

Tips og advarsler

  • Endre filteret minst en gang hver tredje måned. Men hvis du har mange kjæledyr bør du vurdere en hyppigere erstatning plan.