Slik en stift

August 4

Splinter eller cotter tastene kommer som de kalles, i alle former og størrelser. De er primært brukes til å sikre en nonstress-relaterte joint der to deler må holdes sammen, sikre skruer, muttere og bolter etter at de er skrudd på og sikre Sjakkelbolter som holder arbeider deler sammen. Siden cotter PIN-kode settes inn i et hull, bruk alltid den største mulige diameteren som passer.

Instruksjoner

•Plasser slutten med utstikkerne cotter pin ved innsetting hull inngangen. Plasser aksen av øyet på cotter pin parallelt skaft når en clevis pinne.

•Forbered på kartnålen cotter i hullet med hammer. Låse det til innsetting hullet til cotter pin hodet hviler fast ved inngangen.

•Spread cotter pin utstikkerne åpne med Tanga ved å gripe hver og trekke det fra hverandre og unna. Du vil dra og skille dem nok å etterligne en cheerleader gjør splitter med bena.

•Trykk hver spiss med tre mallet til både liggende har pakket rundt objektet de sikrer og er like flatt og flush som mulig.

•Sikker noen mutter eller bolt som må være positivt låst til sted og forblir stillestående. Sett inn cotter nålen i oppbevaring hullet, så bøy en spiss over toppen. Pund på spiss ned med klubbe så jevnt som mulig, så bøy den andre spissen nedover, også pounding den ned som flush som mulig.

Tips og advarsler

  • For sikkerhets skyld og holdekraft, aldri gjenbruke en cotter pin, alltid sette i en ny. Bøy aldri en spiss over diameter bolt som må sikres. Hvis det er ingen recourse, kutte spissen for å oppfylle denne regelen. Aldri bøye en cotter pin-spiss å hvile mot en vaskemaskin. Klippe spissen hvis nødvendig å sikre at skjer dette ikke.