Slik Disguise røykvarslere

February 27

En røykvarsler er stadig årvåken mot farene ved innånding av røyk eller brann. For å forhindre en røykvarsler blir manipulert, kan du skjule det ved å plassere den ved siden av en hengende tak belysning lampen som har erstattet den opprinnelige en i taket. Hengende lys lampen vil skjule tilstedeværelsen av røykvarsleren slik at den alminnelige iakttager ikke ville legge merke til det er der. Du trenger forsyninger fra en jernvarehandel verktøy ofte funnet rundt huset. Minimal elektriske ferdigheter vil være nødvendig også.

Instruksjoner

•Trip strømbryter som leverer strøm til en overhead belysning lampen, for eksempel på kjøkkenet. Teste lysbryter for å bekrefte at det er ingen strøm.

•Plasser en stige under overhead belysning lampen. Fjern skruene fra sidene av kuppelen dekker pære. Plass kuppelen til side. Skru ut pæren og sett det til side.

•Fjern skruene rundt overhead belysning kampen med en Phillips-skrutrekker. Trekke kampen av taket. Fjern skruen-kategorien kontaktene viklet rundt vridd parene av ledninger med fingrene. Separate ledninger. Sett festeanordningen til side.

•Skyv ledningene i hullet i taket gjennom midten av røykvarsler monteringsplaten. Skruen platen til taket, over hullet, med tre skruer og Phillips skrutrekker.

•Twist slutten av svarte ledningen fra røykvarsler rundt slutten av svarte ledningen fra hullet. Tvinn slutten av den hvite ledningen fra røykvarsler rundt slutten av den hvite ledningen fra hullet. Vri kobber-farget ledningen fra røykvarsler rundt kobber-farget ledningen fra hullet.

•Twist slutten av svarte ledningen festet til hengende tak lys base rundt tvunnet par sorte ledninger som strekker seg fra røykvarsleren og hullet. Tvinn slutten av den hvite ledningen festet til basen rundt tvunnet par hvite ledninger som strekker seg fra røykvarsleren og hullet. Tvinn slutten av kobber-farget ledningen festet til basen rundt tvunnet par av kobber-farget ledningene som kommer fra røykvarsleren og hullet.

•Plasser hengende tak lys er base på taket, ved siden av hullet. Skru treskruer gjennom precut hullene i bunnen og i taket med Phillips-skrutrekker.

•Plasser en skrue-kategorien kobling over hver par vridd ledninger. Skru kontaktene på ledningene til motstand er følte. Skyv ledningene i hullet. Plass røykvarsler mot monteringsplaten. Tvinn detektoren på bunnen med urviseren.

•Plasser en pære i pære socket på slutten av det hengende taket lys innslag. Gjenopprette den elektriske kraften. Røykvarsleren er nå skjult av tilstedeværelsen av hengende lyset og lyspæren belysning.

Tips og advarsler

  • Røykvarsleren ligger nå mot taket hvor den originale belysning lampen var med hengende lyset lampen direkte til en side. Nær plasseringen av to masker detektoren ved å blande det med hengende lyset lampen.
  • Ikke dekk opp ventiler i en røykvarsler, fordi air må kunne gå inn for å nå sensoren inni saken.