Slik Disguise riper i laminatgulv

March 2

Slik Disguise riper i laminatgulv

Laminatgulv er et holdbart, billig alternativ til hardvedgulv og er tilgjengelig i forskjellige stiler og farger. Mange merker av laminatgulv er dekket med et ripesikkert belegg som vil hindre fleste dings og bulker. Dessverre, bevegelige møbler, uflidd hunden nagle og bergarter fremlegges i sko forårsake stygge riper i gulvet. Den mest effektive måten å skjule tregulv riper er å fylle, og blander dem med omkringliggende gulvet.

Instruksjoner

•Lag en blanding av 1 ss. flytende parabolen såpe og 1/2 gallon varmt vann. Nyt en mikrofiberklut i blandingen og tørke ned berørt område å fjerne skitt, skitt eller rusk.

•Våt et stykke #0000 stålull med mineral ånder. Arbeide mineral åndene til overfladiske riper på gulvet. Tørke ned området med såpe blanding fra trinn 1. Hvis riper dypere, gå videre til neste trinn.

•Fyll dypere riper eller huljern med tre kitt. Arbeid på kitt i dyp grunnen til det er flush med omkringliggende gulvet. Tørk bort overflødig med en fuktig klut.

•Tillat putty sette i 30 minutter før farging over putty med et laminat finpusse stift. Velg et laminat stift som samsvarer med ditt gulv finish.

•Tørk ned nylig reparerte området med en tørr mikrofiberklut å fjerne reparere produktet og gjenopprette gulvs glans.