Slik Demonter en Symmons dusj ventil

December 11

Symmons dusj tappekran valve er gjemt inne dusj kroppen ventilen som festes til dusj avløp i veggen. Ventilen er viktigste kontrollen innløpet til dusjen. Når den bryter, vann lekker gjennom dusjhodet. Den eneste måten å reparere lekkasjen er å erstatte ventilen, og den eneste måten å erstatte ventilen er å ta den fra hverandre. Heldigvis ta denne prosessen ikke lang tid.

Instruksjoner

Slå av vannet. Ta hetten av håndtaket av dusjbatteri, og skru ut skruen inne i håndtaket, under lokket. Skyv håndtaket for å fjerne den fra tappekran kampen.

•Ta trim av dusj veggen av skru trim skruene med en skrutrekker og trekke det hele trim stykket ned fra veggen. Skru opp og ta låsemutteren ved å dreie det mot klokken. Låsemutteren er på bunnen av kranen og er formet som en sylinder.

•Trekk cap pakningen av kranen. Fjern O-ring og pakking skiver. Disse delene ville alle komme sammen. Hver er på kassetten ventilen på stammen, en lang stang som strekker seg ut fra ventilen.

•Skru fra ventilen i kranens kropp ventilen ved å rotere det mot klokken. Ta ut sete sammen med ventilen. Skru setet fra bunnen av ventilen ved å dreie det mot klokken.

•Skru lille skruen på bunnen av ventilen, og fjern vaskemaskinen ved å trekke det av ventilen.