Slik Demonter en Rugrat Mini hånd vakuum

May 24

RugRat Mini hånd turbinen er et vedlegg til støvsugere for å bedre rengjøring kvalitet på vanskelig å nå teppebelagte områder. Produktet har en air-drevet pensel som slår teppet for å fjerne bakken-i støv og smuss. Du kan ta RugRat Mini hverandre endre pensel, fjerne rester eller erstatte driftsreim. Demontering er enkelt og tar ca 10 minutter med riktig verktøy.

Instruksjoner

•Slå av støvsugeren og trykk tappene på hver side av halsen, der RugRat festes til vakuum, og vri munnstykket gratis. RugRat skiller fra vakuum.

•Vri på RugRat over og slå to låseklemmene på gjennomsiktig beltet dekke til de linje med åpningene. Fjern gjennomsiktig belte dekselet og sett det til side.

Frakobles beltet ved å skyve det av sine roller i motsatt ende av børsten. Fjern de tre skruene som holder nede base metallplaten fjerne platen fra RugRat og sett til side.

•Fjern stykke plast beskytte beltet og løfte støtfangeren tilgang til børsten. Fjerne pensel og akselen støtte, skyv av beltet og sette begge brikkene.

•Fjern nålen formet bærer, om nødvendig, å fjerne en blokkering. Plass nålen bærer med andre deler. RugRat Mini er nå demontert.