Slik Dekorer med Plantation Shutters

October 4

Dekorere med Plantation Shutters vil legge eleganse, skjønnhet og stil til ditt hjem. Plantation shutters kan være helt lukket for mørkere et rom eller åpnet for å la i noen grad av lys. De kan brukes på Vinduer og dører i enhver stil hjem - moderne og tradisjonelle, herskapshus til hytter. Skoddene passer en buet vindu, uvanlig formet Vinduer eller dører. Plantation Shutters kommer i tre eller en PVC harpiks materiale. De er lett å rengjøre og allsidig i hele hjemmet.

Instruksjoner

•Velg din stil og fargePlantation Shutters laget av tre kan være malt eller beiset egendefinerte kamp interiøret. PVC plantation shutters kommer i bare noen få farger. Hvit skodder gir et fint rent utseende til kjøkkenet vinduer mens en tre flekken farge ser flott ut på kontoret eller den. Du kan velge å fullføre tre skoddene selv. Begynne i det små med bare noen få skodder å fullføre. Skodder er alltid sprayet ikke børstet. Hvis du finner at du var i stand til å håndtere refinishing skoddene enn utvide til resten av huset. Hvis du foretrekker din vinduslemmer kan komme ferdig og som vil spare deg for mye arbeid.

•Velg materialetPlantation shutters er laget av tre eller PVC materiale. Fordelen ved å bruke tre skodder er at du kan male eller stain dem alle farger. Plantation Shutters som er laget av en PVC harpiks bare komme i flere farger. PVC Plantation Shutters er vanskeligere enn tre og de motstå riper bedre og har mindre skader. Fordelen med å ha Plantation Shutters PVC er at de ikke vil deformere, chip og de vil ikke hovne opp på grunn av fuktighet.

•Measure for skreddersyddeSkodder er skreddersydde for å passe din Vinduer. Det er best å ha en profesjonell som du kjøper din vinduslemmer fra tiltak og installere din vinduslemmer. Det er ansvaret til mål på personen som måler. Hvis profesjonelle gjør en feil rettes de det gratis. Mange ganger en mal må gjøres for odde-formede Vinduer.

•Installere din vinduslemmerArbeide med en profesjonell for å velge, måle og installere blinde. Mange lokale bygningen selskaper som Home Depot eller en Interior Design Studio tilbyr alle tjenestene du trenger for å velge den beste Plantation Shutters for ditt hjem.

Sørg for atSkoddene er lett å rengjøre med en fuktig klut og er lett å fjerne. Hvis du hadde din vinduslemmer malt eller beiset lagre maling å gjøre oppdateringen arbeid som må gjøres i fremtiden. Din Plantation Shutters vil vare i mange år.