Slik Dekorer med kolonner rundt et basseng

October 31

Slik Dekorer med kolonner rundt et basseng

Dekorer med kolonner rundt et svømmebasseng legge til tekstur og romantisk stil. Velg et tema basert på et design som viktoriansk arkitektur eller romerske bad å få inspirasjon på elementer og tilbehør i bassengområdet. Kolonner kommer i alle forskjellige størrelser og opptredener, fra store og utsmykkede til moderne og enkel. For ekstra personlighet, har du de egendefinerte å passe perfekt i din utvendig dekor stil. Slå din badeplass til filtypen sant i hjemmet for å skape den perfekte utendørs levende plassen for din familie.

Instruksjoner

•Plasser kolonner ved bassenget som anlegget står. Finne Potter som gjenspeiler utformingsstilen skal, som hvit keramikk steg vaser for en viktoriansk føler eller vann kannen replikaer for en romersk gudinne utseende.

•Plasser bordplater kolonner rundt badeplassen for å sette drinker og snacks på under en pool party. Alternativene inkluderer avrundet kuttet glass for å holde ting luftig, malt hardvedgulv til ditt hjem og trim eller en mosaikk design innlemmer alle fargene i landskapet.

•Still lysestaker med tente lys som skaper en romantisk kveld innstilling. Ansette glass boller fylt med vann og flytende lys eller kuttet krystall holdere for å vise insekt-repelling citronella stearinlys.

•Sett solenergi lys på kolonnene lining på utsiden av din bassengområdet. Dette er en dekorativ måte å holde ting tryggere hvis svømming på natten.

•Bruk større kolonner rundt bassenger å skille områder i området. For eksempel del av en dining område eller henge stoff fra kolonnene til å opprette din egen personlig cabana.

•Gi utemøbler og landskapsarbeid dekorasjoner som inneholder kolonnen detaljer å holde utseendet flyter rundt bassenget. For eksempel utendørs ildsted med samsvarende kolonner på deres surround eller en patio tabell med Ben som ser ut som kolonner.

•Legg tilbehør som reflekterer temaet du utformer. For eksempel romerske gudinner Vannfontener eller en viktoriansk trellis rundt din blomsterhage.