Slik Dekorer med flismønstre

May 26

Keramiske fliser er en kostnadseffektiv løsning å dekorere mange områder av hjemmet. En måte å ta en vanlig fliser installasjon og gjøre det spesielle er med flismønstre. Flismønstre kan variere utseende på installasjon og gi det en tilpasset en av en type utseende. Det er mange måter i hvilken flis mønstre kan brukes til å tilpasse en flis veggen eller gulv.

Instruksjoner

•En måte å bruke flismønstre er bare en forskjøvet installasjon. Med andre ord én rad starter med en hel rute og neste rad starter med et halvt ark. Dette bryter opp noen av de rette linjene som ikke bare gir et tilpasset utseende, men kan skjule feil som vegger som ikke er rett.

•Another populære bruken av flismønstre er en diagonal. I dette mønsteret, i stedet for legging flisen parallell til veggen, installere du den i en 45 graders vinkel. Den enkleste måten å starte denne flis mønster er å kutte fliser i halv diagonalt, og starter med en rad av disse brikkene mot en rett vegg.

•Mer komplekse flismønstre kan opprettes med forskjellige størrelser av fliser. Blanding opp fire tommers fliser med to tommers fliser for eksempel til et tilsynelatende tilfeldig mønster i flisen. Mellom hver fire tommers fliser, kan du installere fire to tommers fliser, for å opprette en unik og interessant mønster.

Vateret for den enkleste i flismønstre, bare bruk en aksent stripe. Få flis i samme størrelse og type, men i påfallende forskjellige farger og installere en stripe av denne aksent fliser på rad i øyehøyde. Eller lage en kantlinje på aksent arket rundt omkretsen av installasjonen.

Ruten gjør en vakker finish, men med fantasi og flis mønstre, kan det være mye bedre.