Slik Dekorer med Beaded vinduet behandlinger

July 25

Dekorere et rom med beaded vinduet behandlinger er som å legge litt smykker til et antrekk. Resultatet er en polert design som er enkel og elegant med en touch av metallisk bling. Med moderne trender i vindu behandling design er det fullt mulig å finne beaded vinduet behandlinger i ferdige design. Disse alternativene er ganske rimelig, og valget er bred og ubegrenset. Hvis rommet ditt har et vindu som fungerer som et samlingspunkt for rommet, så for all del, legge noen beaded gardiner til vinduet for å legge til en eksplosjon av gnisten og glamour. Perler vindu behandlinger er tynn og skjør, så lys kan fortsatt skrive inn rommet uhindret. Dekorere med beaded vinduet behandlinger er en sikker måte å skape et interiør som er moderne og elegant.

Instruksjoner

•Mix og Match farger og tekstiler

Beaded delen av vindu behandling er mest synlig og kreative elementet i vinduet utformingen, men det er ikke den viktigste delen. En dramatisk vinduet effekt må du sammenligne farger og stoffer som et bakteppe til din vindu behandling design. Du kan for eksempel velge en stripete grønn, brun og hvit bomull eller satin stoff som din viktigste gardin. Hvis du vil ha muligheten til å fullstendig lukke vinduet behandlinger, kan du legge et off-white ren bak de stripete gardinene. Beaded delen av vinduet behandling er som smykker lagt til antrekket. Det utfyller utseendet! Når du oppretter og investere i beaded vindu behandling design, må du mikse og matche farger, teksturer, mønstre og stoffer opprette mest visuelt attraktive elementene.

•Size er alt

Dramatiske vinduet behandlinger er ikke luftig eller søt; de er luksuriøst og dramatisk. For å sikre at din beaded gardiner gjøre en dristig uttalelse, størrelsen på vinduet behandlinger, er både lengde og bredde viktig. Når det gjelder vindu design, er alt. De fleste store windows krever beaded gardiner helt til gulvet. Generelt, dette er en åtte-fire tommers lengde, men det er viktig å måle vinduet før du handler for gardiner. Hvis du vind opp med en beaded panel som er for lang, kan du hem det litt eller bare la den pensel gulvet eller teppe. Du ønsker ikke vinduet behandlinger så lenge de dammen og bli billowy på gulvet. I tillegg er du sørge for at beaded vinduet behandlinger dekker areal på vinduet så presist måle bredden. Husk at størrelsen er alt når det gjelder vindu design.

•Seek kvalitetsdesign

Målet med dekorere et vindu med beaded gardiner betyr at du bryr deg om hvordan windows påvirker utseendet til rommet ditt. Siden windows er selvsagt viktig for deg, må du søke etter stoffer og en design som er god kvalitet. Hvis du kjøper eller opprette dine egne beaded vindu behandling design, kontrollerer du at perlene er forsvarlig festet og godt designet. Ellers kan du sveive opp med sølt perler hele gulvet. Beaded vinduet panelet er ikke vanligvis svært bredt, så kan du bruke to beaded paneler for å sikre glamorøse effekten. Dette moderne og elegant interiørdesign elementet vil legge årene av luksus til stua.