Slik Dekorer kjelleren soverom

September 8

Slik Dekorer kjelleren soverom

Kjelleren soverom kan være en trist, klaustrofobiske plass. Med riktig dekorere teknikker, kan du forvandle selv mørkeste kjelleren soverommet på plass at du vil bli glad for å tilbringe tid i. Du må prioritere og eliminere rot for å få den store utseendet som vil gjøre soverommet et hyggelig miljø. Legg i en god fargeskjema og belysning, og du glemmer at rommet ligger i kjelleren.

Instruksjoner

•Velg et tema for kjelleren soverommet. Vil du ha en romantisk skjult? En elegant modernistiske plass? Husk avgjørelsen når du kjøper innredning for soverommet. Et tema gjøre mest mulig ut av ditt space ved å forene den.

•Consider lage monokromatisk fargevalg består hovedsakelig av farger på lyset slutten av spekteret. Dette vil hjelpe linjene i rommet strømmen, og redusere eventuelle tendens til et "klumpete" rotete utseende.

•Paint soverommet en lys farge. Unngå tapet med opptatt mønstre. Lyse farger vil åpne opp rommet, slik at det vises både lettere og mer romslige. Hvis du er en talentfull maler eller ressurser til å ansette en, male et trompe-l'oeil på en vegg. Ifølge Royal National Theatre, "Trompe-l'oeil bruker lys, skygge og tekstur å lure øyet til å tro at et maleri er tre-dimensjonal" Denne teknikken kan gi rommet en commodious, luksuriøs følelse, transporterer deg til malt scenen.

•Velg skisser for rommet nøye. Henge en fokal stykke eller to eller tre små biter av kunst i en gruppering. Vurdere din innredning og fargevalg når du velger kunst som vil være et supplement til Spacet sovende.

•Lag en faux vindu. Henge en gardin stang på stedet der du vil at et vindu, og henger gardiner. Ingen men du vil aldri vite det er ingen vindu bak gardinene, og "vinduet" kan gjøre kjelleren soverommet føles større.

•Velg en store lyse teppet som passer til ditt tema. Plassere den under sengen, slik at minst en fot kant slik Vis. Et teppe gir soverommet en sammenhengende se, men ikke gi rommet en "klumpete" føler det integreres med seng.

•Purchase lys som bruker full spectrum lyspærer. De fleste kjellere har enten ingen vinduer eller små vinduer som er plassert på toppen av rommet, noe som resulterer i et underskudd på naturlig lys. Full spectrum lyspærer gir kjelleren soverommet en gladere utseende.