Slik Dekorer gangen kjelleren

July 14

Slik Dekorer gangen kjelleren

Kjellere er ofte neglisjert områder når det gjelder å dekorere og dermed har et rykte som kald og deprimerende steder. Hvis du har separate rom i kjelleren, kan korridorer koble dem. Med litt arbeid, kan en mørk kjeller gangen forvandles til en varm og innbydende plass. Dekorer andre områder i kjelleren i en lignende stil slik mellomrom sømløst blandes sammen.

Instruksjoner

•Paint veggene i kjelleren i et lys farge, for eksempel eggeskall, himmelblå eller blek gul. Disse fargene legge til en munter stemning i gangen og holde den følelsen for vedlagt.

•Legg molding, som krone, dentil eller enkel strimler av tre, til poeng der tak og gulv møtes veggene. Male molding hvit for en elegant, eksklusive følelse eller bruke en helt flekk for en rustikk utseende.

•Lay noen type gulv ned kjelleren hallen. Mange kjellere har betonggulv, som ikke gir plass en hjemmekoselig følelse. Dekk betong med fliser eller utendørs tepper som motstår fukt. Plasser en lang, smal utendørs teppet ned gangen hvis du allerede har egnet gulv installert.

•Installer tilstrekkelig belysning i hall, som kjellere har ofte delvis eller ingen vinduer. Plass en lampe på en dekorativ slutten. Henge et speil bak den å reflektere lyset. Kjøre en strand av lys under eller over molding slik hele lengden av gangen lyser.

•Legg tilbehør til av gangen kjelleren. Henge innrammede bilder eller grafikk i et bestemt tema. Hold deg til små biter ikke å overvelde den trange plassen. Plass smale hyller på eller mot veggen hvis du har en større gangen. Linje hyllene med bøker eller vise en samling.

Tips og advarsler

  • Fordi hallways ikke trenger mye plass, holde dem så ryddig som mulig. Motstå fristelsen til å bruke området for lagring.