Slik Dekorer franske vinduer med gardiner

November 17

I motsetning til de fleste windows, er franske vinduer eller dører utformet for å brukes ofte. Vanligvis svinger de utover eller innover til en balkong, veranda eller veranda. Som følge av slik bruk må gardin innredningen være hardføre nok til å tåle en del av bevegelsen, samtidig gir lys i å gjøre rommet vises lyse og luftige.

Instruksjoner

•Monter gardinstenger øverst og nederst i hvert vindu. Bruk enkle gardinstenger for å hindre banging og snagging på endene.

•Thread dørpaneler på gardinstenger. En dørpanelet er en gardin utformet med en lomme på toppen og bunnen slik at det kan knyttes til en gardin stang i begge ender. Ren paneler tillater masse lys inn i rommet. Sikre dørpaneler på stenger Drei endene av stenger på plass.

•Monter dørpanelene. Bare slip gardinstenger på plass i sine eiere. Noen kan ha skruene som du klarer å stramme for å holde stenger på plass.

•Tie en lengde av tykke, sateng bånd rundt midten av dørpanelet. Dette vil trekke selve panelet innover, opprette to trekanter med sine poeng berøre. Dette ser elongates vinduet mens i ekstra lys rundt selve panelet. Tie båndet i en fast bue og kutt haler av båndet som passer din smak. De kan være lang eller kort, og hakk eller diagonal.

•Accent båndet bukker av lime en silke blomst, spray eller bær i midten. Merk at hvis du legger en aksent, vil det være vanskeligere å binde og løse bøyer, så sørg for at du liker utseendet på bundet gardinene før du limer på den sentrale aksenten.

Tips og advarsler

  • Fordi franske vinduer får så mye "action", får gardinene snusket raskere. Velg gardiner som kan enkelt vaskes, i stedet for materialer som er vanskelige å hvitvaske.