Slik Dekorer Bay Vinduer med gardiner

August 23

Slik Dekorer Bay Vinduer med gardiner

Bay Vinduer kan skape en vanskelig situasjon når det gjelder å dekorere. Snarere enn å se bay vinduer som separate deler, er det viktig å behandle området som en hel enhet. Dekorere bay Vinduer på denne måten gir en strømlinjeformet utseende enhet. Gardiner kommer i en rekke stiler, og hver stil har en optimal vise teknikk, så velg tilsvarende.

Instruksjoner

•Velg ren vindu gulvbelegg for karnappvinduer. Tillat rene gardiner til dammen fem til syv inches på gulvnivå. Installere en slank spor gardin stang i vinduskarmen ved boring gjennom pre-målt hull. Lyse farger som gult, salvie grønn eller blå himmel virker best for stupbratte gardiner. Husk imidlertid at hvis du ser gjennom gardinene, forbipasserende kan se i.

•Hang Ufôrede gardiner over foran din karnappvindu på taket nivå. Hvis det er en sittegruppe i vinduet, trekk gardinene tilbake med et tau slips eller dusk og stoppe lengden på vindusposten. For Vinduer uten sete, forlenge den trakk tilbake gardiner til gulvet. Bruk en slank spor gardin stang festet til taket eller en standard finial gardin stang på vegg på taket nivå. Dette alternativet er perfekt hvis du vil legge til en pop lys farge rommet ditt.

•Utilize dobbel side forheng å opprette en privat leser nook ved å henge dem skottet i vinduet bay. Trekk gardiner rett over, lukking av interiøret i vinduet. Gardiner bør bare komme på gulvet for å være ordentlig å seing. Nøytrale farger fungerer bra for dobbel sided gardiner, som nøytrale farger åpne et rom. Svært mørke farger kan gjøre et rom ut mindre og kan være overveldende.