Slik damp rengjør en innkjørsel

February 1

Slik damp rengjør en innkjørsel

Mens en steam renset oppkjørselen kan fremkalle bilder i hodet for tauing sement oppkjørselen til lokale tørre rengjøringsmidler, det er ikke så dramatisk som. Trykk vaske med en damp-drevet skive er en kostnadseffektiv metode for driveway rengjøring. Om du kjøper utstyr eller leie, kan du raskt rydde opp skjemmende olje flekker og andre merker på oppkjørselen. Hvis du leier utstyret, kan du gå sammen med flere av dine naboer og dele utleie kostnadene.

Instruksjoner

•Fjern alle elementer, som leker, fra oppkjørselen. Flytt ditt kjøretøy (s) fra oppkjørselen også.

•Spray en konkret avfettingsmiddel på de mest hardt nedsmusset delene av oppkjørselen. Hvis du ikke har noen fettflekker, kan du hoppe over dette trinnet. Damprengjøringsutstyr bør fjerne eventuelle andre flekker uten spesialbehandling.

•Plugg damprengjøringsutstyr til et bakken feil krets interrupter eller GFCI, stikkontakt. Koble en ende av en hageslange til husets utendørs tappekran og den andre enden til damp renere. Sette aktuelle spissen på rengjøring wand damp renere.

•Vri på maskinen. Avhengig av modell, kan det ta noen minutter å produsere steam. Start på det høyeste punktet av oppkjørselen, som er vanligvis nærmest garasjen eller hus. Komprimere utløseren på rengjøring tryllestaven. Sakte flytte tryllestaven og tilbake til damp og løsne jord og rusk samlet seg på oppkjørselen.

•Arbeid vei over oppkjørselen og dem flytte lenger fra start-posisjon. Gi mer oppmerksomhet til områder som har flekker. Fortsette å arbeide vei bortover og nedover oppkjørselen før du har fullført steam rengjøring.

•Sett et tips egnet for skylling på tryllestaven. Starte på det høyeste punktet i oppkjørselen igjen. Gi oppkjørselen en siste skylling.

•Bruk en lange håndtak maling roller gjelder en konkret sealer, hvis ønskelig, 24-48 timer etter at du damp Rengjør oppkjørselen.

Tips og advarsler

  • Velg en damp renere med tilstrekkelig oppvarming kapasitet til å varme vann mellom 140 og 200 grader Fahrenheit. Se etter modeller som produserer 600 til 1200 pounds per kvadrattomme, eller PSI, press. Finne en modell med en lang Elektrisk ledning og med en lang flettet slangen linje slik at du kan fullføre oppkjørselen vask oppgaver avstand fra husets elektrisk kilde.
  • Tipsene du knytte til rengjøring munnstykket kommer i ulike størrelser. En 0-graders røde tips har smale, levere presis fokus å levere mange rengjøringseffekt til ett sted. En 15 graders gul spissen er den primære tuppen å bruke for damp rengjøring en innkjørsel. 25-graders grønne spissen gir mindre press og er bra for skylling. Bruker en 40-graders hvite tips på sensitive flekker der higher-pressure tipsene kan gjøre mer skade.
  • Vannet som kommer fra en steam trykk maskin er ekstremt varme. Holde barn og kjæledyr borte fra strømmen. Unngå å få varmt vann på følsomme planter langs oppkjørselen.