Slik Cut et tre til bruk som en gangbro

March 22

Slik Cut et tre til bruk som en gangbro

Noen ganger i livet litt oppfinnsomhet og hardt arbeid er nødvendig. Dette gjelder spesielt hvis du trenger å konstruere en rudimentær bro over en liten bekk eller en sprekk i jorden. Tross alt, stampet gjennom vann vil bare resultere i våte sko, og søker etter en alternativ bane vil bare resultere i unødvendig bortkastet tid. Dermed er en gangbro i orden. Hvis du har tilgang til en motorsag og har en stå holdning, kan du kutte ned et tre og en bro i en falt razzia.

Instruksjoner

•Measure bro over som du planlegger å reise gangbrua. Velg et tre i nærheten tre som vil være både bred nok til å gå på og lenge nok til å omfatte gapet.

•Kontroller området rundt treet du planlegger å kutte. Det kan ikke være noen biler, strukturer eller kraftledninger som kan bli skadet av fallende treet. Hvis du ikke har noen hjelp eller en traktor, velger du et tre nær kanten av spredningen. Satt på den nødvendig sikkerhetsutstyr, inkludert vernebriller, hansker og hardhat.

•Start Kjedesag. Skjær et hakk i bagasjerommet på treet. Denne hakk må være på siden av treet mot retningen der du foretrekker treet til å falle. Igjen, hvis du ikke har noen hjelpere eller en traktor, strategisk kuttet hakket slik at treet vil falle i tildelingsperioden. Så vannrett inn i bagasjerommet. Kuttet bør utvide omtrent en tredjedel av veien gjennom i bagasjerommet diameter.

•Trekk så ut av stammen. For det andre kuttet av hakket, hold Kjedesag så bladet er i en 45 graders vinkel til det første kuttet. Så nedover i 45-graders vinkel til andre kuttet skjærer først. Dette skal åpne et hakk eller pai-formet kile i bagasjerommet.

•Skjære i siden av stammen rett overfor hakket. Dette tredje kuttet plasseres ca to inches høyere enn bunnen hakket. Skjære sakte gjennom bagasjerommet. Ikke forsøk å kutte helt gjennom stammen og inn i hakket selv. Som motorsag bladet nærmer hakket, skal treet begynne å falle. På dette punktet, slå av Kjedesag motoren, plassere så på bakken og flytte fra treet på en 45 graders vinkel.

•Start din motorsag etter treet har avgjort på bakken. Fjern lemmer fra treet og kutt treet til den nødvendige lengden. Hvis treet er lengre enn gangbrua, klippe den nødvendige lengden. Hvis treet var felte langt fra span, må en traktor eller stort antall hjelpere dra treet til du planlegger på broer.

•Skjære flere av jo større grener i logger. Plass disse loggene i begge ender av gangbrua. Loggene vil tjene som trinn, gjør det enklere å få tilgang til broen.

Tips og advarsler

  • Hvis du er flink til å bruke en motorsag eller har tilgang til en mølle, kan du vurdere å dele treet i to, på langs. En gang delt, plassere halvdelene side ved side, med flate overflater på de to halvdelene vendt oppover. Dette vil gjøre gå over broen mindre til en balansering fungerer. Hvis du velger å holde treet intakt, kan du så ut avrundet treet i stedet. Bare så ned hele lengden av treet med motorsagen, fjerne den buede kanten. Dette vil gi deg en flat overflate som å gå.