Slik Care for tulipaner, som er i en pott allerede blomstrende-kan jeg beholde dem i huset hele året?

February 6

Slik Care for tulipaner, som er i en pott allerede blomstrende-kan jeg beholde dem i huset hele året?

Tulipaner vokst i innendørs Potter har blitt lurt til blomstrende ved å simulere vinteren og våren forhold gjennom en prosess som kalles tvinge. Når tulipaner er tvunget til å blomstre innendørs, siste blomstene bare ca to uker. Når blomstene toning bladverket gulner etterhvert og deretter tones gradvis til brun som næringsstoffene som finnes i bladene er reabsorbed inn pære. Resultatet er en skjemmende skjerm som du vil i hjemlandet. Etter bladverket falmer, pærene er oppbrukt og vil ikke blomstre igjen.

Instruksjoner

•Plasser potten tulipaner på et sted med lys. Unngå direkte sollys.

•Hold tulipaner fra varmeovner og oppvarming vents. Varm, sirkulerende luft tørker blader, slik at de vil, og forkorter livet av blomster.

•Provide temperaturer på 45 til 65 grader Fahrenheit. Tulipaner holdt ved høyere temperaturer har kortere stammer og vare ikke så lenge som de som holdes kjølig. For å forlenge levetiden, flytte planter kuleste rommet i huset om natten.

•Hold jord lett fuktig å ta mens tulipaner aktivt vokser. La jorda tørke til en dybde på 1 tomme mellom Pottejorden når de når sin fulle vekstpotensial.

•Kast når blomstrer visne.