Slik Care for Titan stekepanne

July 11

Kjøpe en Titan skillet for kokekar samlingen kan være en stor fordel. På grunn av non-stick belegg, trenger du ikke å bruke mye av oljer og vann, som fører til sunnere mat. Titan skillet gjennomfører også varme svært godt som betyr raskere koketiden. Titan skillet vil koste deg mer enn en vanlig skillet. Ta vare på din Titan kan du imidlertid ha et stykke kokekar som vil vare i mange år framover.

Instruksjoner

•Refrain plasserer din Titan skillet i ovnen eller mikrobølgeovn. Bare bruk den over ovnen eller område. Når du plasserer skillet på området, ikke la skillet "Forvarm" mer enn et minutt eller to. Titan varmes raskt opp og bare sitte på varmen kan føre deformasjon og misfarge til din skillet.

•Unngå å bruke non-stick spray på din Titan skillet. Skillet har allerede en non-stick belegg. Ekstra spray vil føre til en opphopning på overflaten av Titan og svekke det naturlige non-stick belegget.

•Cleanse skillet med en flytende oppvaskmiddel og myke tallerken klut eller svamp. På grunn av ikke-stick overflaten er dette vanligvis alt som er nødvendig å vaske skillet.

Hvis du arbeider med mat som har blitt brent i skillet og det er vanskelig å rengjøre via vanlige rutinen, fylle skillet med vann og bringe vannet til en byll. Dette bør slippe utbrente rester. Etter rester er frigitt, kan du fortsette med normal vask.

•Unngå bruker rengjøringsmidler og skure pads, som stålull, på skillet. Disse produktene vil skade finish.

•Dry skillet med et håndkle. Det bør være helt tørt før du lagrer den.