Slik Care for svømmebasseng

October 18

Mens et svømmebasseng er en kilde til glede og sunn krever trening, opprettholde integriteten til vannet daglig, ukentlige og månedlige sjekker og tester. Hensyn inkluderer pH-verdier, desinfisering eller klorering og total alkalitet av vannet. Andre faktorer omfatter av din lokal vannkilde. Utvikle en vedlikeholdsplan og holde seg til det, så hoppe i og nyte deg selv.

Instruksjoner

•Kontroller pH-verdier av vann daglig. Anbefalte nivåer er 7.2 til 7,6 på pH-skalaen, som måler hydrogenion konsentrasjonen i en væske. Feil pH høyder ha skade bassenget inventar og mekanismer. Lave nivåer krever muriatic acid og natrium bisulfate, mens høy pH nivåer blir behandlet med lut produkter som natriumbikarbonat.

•Desinfiser bassenget ved å legge til klor daglig, enten manuelt eller med en automatisk chlorinator. Legge til skimmer fire til seks langsom-oppløsning kulde, 3 inches i diameter, om hver uke. En daglig klorering er en klor floater som inneholder langsom oppløsning tabletter. Sjekk forankringen daglig og fylle etter behov.

•Backwash filteret helt på en ukentlig basis og erstatte filteret etter behov. Dette er også en god tid å kontrollere vannstrømmen i bassenget og legge til eventuelle nødvendige kjemikalier.

•Legg en algaecide og sjokk vannet hver uke. Også sjekke integriteten til bassenget inventar og tømme skimmer kurver. Sikkert feste re alle skruer på pumpen, filter eller andre apparater.

•Vacuum bassenget ukentlig og sjekk filteret. Filteret er utstyrt fjerne sedimenter og andre fra vannet, unnslippe noen vrakrester denne prosessen. Dermed måtte vakuum regelmessig.

•Skim overflaten av bassenget for å fjerne blader, insekter, lo og hår, etter behov. Bruk en automatisk overflate skimmer knyttet til filtreringssystemet eller gjøre det manuelt. En hånd skimmer er i utgangspunktet en mesh skjermen knyttet til en pole.

Tips og advarsler

  • Det kan virke overveldende, men hvis du opprette en rutinemessig tidsplan, regningene og tester virker ikke så skremmende. Den ideelle tiden til å teste bassenget er om kvelden og igjen neste morgen før bruk. Klor påvirkes av sterke sollyset, så pass på å sjekke nivåene ofte i perioder med mye bruk og konstant solfylte dager.