Slik Care for snikende fiken

October 31

Slik Care for snikende fiken

Ikke kutte ned på din sosiale engasjement å gjøre å omsorg for din snikende fig (Ficus pumila). Dette er en tøff plante, sterk og aggressiv - det er slik en god klatrer at det virker mer som en blekksprut enn en fikentreet (Ficus spp.). Vintreet dekker alle overflater, fra sement veggen til et tre, med sine lyse, hjerte-formede blader. Så entusiastisk som den er vakker, snikende fig lett clamors 4 fot opp sement veggen uten den minste støtten, takket være sin lim rootlets. Det krever litt TLC i hagen din bortsett fra beskjæring.

Instruksjoner

•Grow denne uredd klatrer i nesten alle jord. Det aksepterer leirjord leire, sand, leire og alt fra surt til litt alkaliske. Velg tørr, mindre fruktbare jorden hvis du håper å holde vintreet mer føyelig.

•Et tilstrekkelig til å holde jorda fuktig sesong. Etter at slipper du å vanne, selv under tørke forhold.

•Space snikende fig planter minst 18-24 inches hverandre. Evergreen blader av denne vine spre til et område 3 til 6 fot bred.

•Plasser snikende fig i nesten alle lys, og det trives. Den vokser i solen, delvis sol og skygge. Det ikke også i full, hele dagen solen, men. Veksten drops og dens dyp-grønne blader gul.

•Say nei til gjødsel for din snikende fig. Anlegget er tilstrekkelig hale, solid og aggressive bli erklært en invasiv pest i flere land, og har ingen innvendinger trives i vanlig jord.

•Pass opp plantevernmidler for anlegget også. Ingen feil eller sykdommer problemer med denne fig slektning, selv om du kan se sporadisk skala, bladlus, oversiden, Trips eller spider mites. Fange dem tidlig å holde et øye ut og sprenge dem av vintreet med spray slangen.

•Prune tilbake snikende fig plantet som bunndekkende hvis og når den når en vegg. Hvis du ikke anlegget går opp mot veggen, og klistremerker er svært vanskelig å fjerne. Alltid Desinfiser pruners først. Tørk bladene med en ren klut fuktet i rødsprit.

Tips og advarsler

  • Vokse snikende fig utendørs i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 8 til 11. I kaldere sonene mulch over roten overflaten for å beskytte anlegget i vinter. Holde mulch flere inches fra stammen og løvverk.
  • For vedvarende spider mites, spray anlegget daglig med en blanding av 1/4 kopp buttermilk, 2 kopper hvetemel og 2 1/2 gallons av vann.
  • Avhengig av variasjon, Ficus spp. er hardfør vokser i USDA sonene 4 til 11, med noen varianter har invasiv tendenser.
  • Se trekonstruksjoner kan bli skadet av limet produsert av snikende fig. Vintreet er høy vedlikehold hvis du vokser det på forsiden av huset, fordi bare konstant årvåkenhet og beskjæring vil holde den av vinduskarmer og taket. Hold at limet av hendene for ved iført hansker når du beskjære.