Slik Care for kristtorn Burford

April 10

Slik Care for kristtorn Burford

Burford holly er en tett evergreen busk eller tre som kan vokse opp til 25 fot høye og brede. Det er en runde busk som er overraskende tolerant av urbane forurensning og dårlig grunnforhold. Burford holly's kaldt toleranse, men når bare til 10 grader C, så hvis du bor i et område hvor temperaturen synker under det, anlegget ikke vil vokse utenfor. Om du er voksende en Burford som et tre eller en hekk busk, må du opprette riktig miljø å trives.

Instruksjoner

•Plant Burford kristtorn i et område med rik og godt drenert jord og i full sol eller del skyggen. Busk vokser best i sand, leirjord eller leire og vil tolerere både tørke og flom når etablert. Den beste berry produksjonen oppstår når busk er i full sol. Plant flere Burfords 3 til 4 fot fra hverandre for en tett hekk.

•Et kristtorn, holder den jevnt fuktig før den begynner å vokse kraftig sin egen. Deretter redusere vanning mengden og frekvens, slik at bakken tørke. Siden busk er tørke tolerant når etablert, kan den overleve på regnvann alene etter start vokser på egen hånd.

•Prune Burford kristtorn en gang i året våren før ny vekst begynner. Kuttet ødelagt eller syke grenene til stammen og grenene som virker malplassert fordi de er så lenge. Årlig beskjæring bør holde busk i sjakk, men hvis du bruker det som en sikring, må du kanskje utklipp kristtorn tre eller fire ganger i året å beholde den lille.

•Fertilize anlegget en gang i året på våren med komplett gjødsel. Dette vil holde løvverk grønne. Følg instruksjonene på etiketten for programinstruksjoner.

•Kontroller under kristtorn etterlater en gang i måneden, på utkikk etter små gule bugs med seks bein. Burford kristtorn er te omfanget, som drenerer næringsstoffer fra bladene. Hvis du finner dem, spray insektmiddel på bladene hver sju til 10 dager før feilene er borte.

Tips og advarsler

  • For å gjøre en enkelt Burford holly busk i et tre, kutt lavere grenene tilbake til stammen. Disse sårene vil gro over og gi deg en sunn stammen og en velformet treet.
  • Vær forsiktig ved håndtering av anlegget, som har skarpe kanter som kan kutte du lett.