Slik Care for konfødererte Jasmine

August 16

Cofederate jasmine (Trachelospermum jasminoides), en woody, eviggrønne vinranke også star jasmine, trives i varmen av US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 8 til 11. Andre steder i landet, må gartnere vokse anlegget i containere. Verdsatt for sin klynger av hvite, aromatiske blomster som tiltrekker bier og sommerfugler i hagen, brukes konfødererte jasmine ofte for å dekke gjerder, verandaer og dekorative trellises. Det kan også utføre som en bunndekkende, selv om det ikke kan tolerere gående. Twining vintreet kan nå opp til 40 fot lang, men det er vanligvis mye mindre i hjem landskapet.

Instruksjoner

•Spread en 2 - til 3-tommers laget med blad mold over en plante nettstedet konfødererte Jasmine har fuktig, godt drenering jord, mottar full sol til delvis skygge og er nær en sterk støtte, for eksempel et gjerde eller espalier. Innlemme materialet i jorda med en hage tiller til en dybde på ca 12 inches før planting.

•Dig et hull med en hage murskje i forberedt området å plante konfødererte jasmin til samme dybde som det var i sin barnehage gryte. Anlegget våren etter trusselen om frost er bakken varmet opp til en gjennomførbar temperatur. Tamp ned bakken og vann grundig.

•Loosely sikre de sterkeste stengler til en støttestruktur med hage hyssing å fremme anlegget attraktive klatring vane.

•Et konfødererte jasmine om en gang i uken i våren og sommeren, eller ofte nok til å opprettholde konstant jord fuktighet. Redusere vanning i høst og vinter til en gang enhver 10 til 14 dager, etter behov, men aldri la jorda tørke helt.

•Feed din konfødererte jasmine anlegget en gang i uken i løpet av våren og sommeren månedene. Bruk en balansert, all-round gjødsel i henhold til instruksjonene på etiketten for de beste resultatene. Ikke gjødsle i høst og vinter, når anlegget går inn en tilstand av dormancy.

•Pinch tilbake anlegget tips om våren og sommeren å stimulere lateral vekst. Beskjære en uregjerlig vinstokker etter blomstring opphører å opprettholde en tiltalende og kompakte opptreden og for å hindre at vintreet vokser langt utenfor området.

Tips og advarsler

  • Vokse konfødererte jasmine som en bunndekkende i stedet for en klatring vinranke ved at det spredt langs bakken i stedet for å sikre den til en støttestruktur. Redusere vinstokker som vokser altfor høye med beskjæringssakser.
  • I sonene over 8 vokse konfødererte jasmine innendørs i en beholder. Plante i en blanding av 2 deler torv moss, 2 deler leirjord og 1 del perlitt eller sand. Plass anlegget i lyse, indirekte lys i løpet av våren, sommeren og høsten; flytte til et område som mottar 4 timer med sollys daglig i vinter. Opprettholde en konstant temperatur på 50 til 55 grader F natten og 68 til 72 grader F i løpet av dagen. Trene på et lite espalier eller tillate vintreet smitte over kanten på beholderen.