Slik Care for keramiske fliser

February 5

Slik Care for keramiske fliser

Keramiske fliser kan finnes i mange områder av hjemmet. Badet har vegger og gulv, kjøkken backsplashes og mudroom gulv er bare noen få områder du kan bruke keramiske fliser. For å holde din fliser ser sitt beste så lenge som mulig, er det viktig å ta vare på dem riktig. Mens keramiske fliser og området brukes i vil ha noen innvirkning på pleie sin, kan de fleste fliser tas vare på i noen få trinn.

Instruksjoner

•Sweep gulvet fliser og støv veggfliser i tørre områder ofte å fjerne løs rusk. Unngå å bruke vakuum rengjøringsmidler som bruker beater barer, som kan ripe flisene.

•Damp mopp fliser med klart vann og skyll veggfliser med klart vann og en svamp på regelmessig basis å frigjøre flisene på overflaten smuss og rusk.

•Vaskestasjonen tømmes flisene etter behov med en nøytral pH rengjøringsmiddel eller et rengjøringsmiddel spesielt laget for keramiske fliser. Bruk en myk mopp eller svamp med myk-bristled pensel behov for å fjerne bakken-i skitt.

•Rinse keramiske fliser med klart vann og tørk dem med en myk klut for å få frem deres glans.

•Seal spraker eller dum keramiske fliser i våtrom med en klar og impregnering sealer. Maling sealer på to ganger i året med en pensel og buff det av med en myk klut etter 10 minutter. Dette vil holde flekker fra å trenge gjennom sprekker i glasur.