Slik Care for fossile kalkstein

September 19

Slik Care for fossile kalkstein

Kalkstein er en sedimentær bergart som danner i dyphavet innstillinger. Består hovedsakelig av kalsitt og dolomitt, er kalkstein noen ganger en oversikt over historien til liv på jorden. Fossile kalkstein inneholder fossiler fragmenter eller fossile avtrykk av gamle planter eller dyr. Hvis du omsorg for din kalkstein prøver riktig, vil de nåde rock samlingen i årene som kommer.

Instruksjoner

•Skjerm din fossile kalkstein prøver enten i et glass eller plast displayet saken eller en står. Du kan kjøpe montre fra geologiske forsyne butikkene. Displayet saken eller stativ holder rock rene og fri for skader.

•Rengjør din kalkstein eksempler med en myk klut hvis støv akkumuleres på rock. Ikke bruk slipende børster eller svamper på din kalkstein bergarter. Skuremidler kan skade rock matrix og fossile skall og avtrykk.

•Rinse prøvene med vann, hvis betydelig støv akkumuleres på prøve, og vil ikke tørke med en tørr klut. Ikke bruk harde eller sure rengjøringsmidler som de kan skade eller oppløse rock. Du kan bruke såpe med en nøytral pH, om nødvendig. Kalkstein er en porøs stein så væske du kan trenge i å åpne områder.

Tips og advarsler

  • Kalkstein er en myk stein som kan ripe lett. Unngå bruk av metall eller tre rengjøring implementerer på prøven.