Slik Care for en Methley plomme treet

February 3

Slik Care for en Methley plomme treet

Methley plomme er en japansk kultivar best egnet til varmere klima som Alabama, North Carolina og Georgia. Risikoen for frostskader lenger begrenser Nord dette treet nytten i hjem landskapet. Methley plomme trær har en stor fordel: de er delvis selv-fruktbart, betyr at du ikke trenger å plante flere tre for å få en avling av disse små, deilig plommer. Som alle frukt treet trenger Methley rett jord, vann, næringsstoffer og beskjæring å gjøre sitt beste.

Instruksjoner

•Plant Methley plomme trær i tidlig vinter der de vil få full sol for minst seks timer per dag, men noen ly fra sterk vind som tørr og sprekk frukt. Endre tett jord med like deler torv og sand å forbedre drenering om nødvendig.

•Fertilize en Methley plomme tidlig på våren. Splitte 1 kopp 10-10-10 gjødsel over rotsonen treet og vann det godt med 2 inches av vann. Gjødsle igjen på sensommeren med 1 kopp nitrat per år tre opptil 6 kopper, brukes på samme måte som 10-10-10 gjødsel.

•Spread en 2 - 4 tommers dyp ring mulch over rotsonen av Methley plomme, seks inches fra bagasjerommet. Mulch undertrykker ugress, holder fukt i tørre perioder og regulerer jord temperatur. Rake ut mulch og erstatte den årlig for å holde den frisk og effektiv.

•Prune Methley tidlig på våren tidlig i levetiden for en sterk, åpne struktur som gjør masse lys trenge gjennom kalesjen. Klipp av vokser vertikalt skudd og suckers fra greinene med beskjæringssakser. Se etter krysset og gni grener og kutte den vertikale veksten, røres vannrett grenene. Rense ut død eller syke tre til enhver tid av året.

•Kontroller treet for sykdommer som svart knute og bakteriell canker, som presenterer som wartlike vekster og sår på bark, henholdsvis. Rense ut syke tre umiddelbart hvis du ser disse problemene, og spray med soppdreper instruerte pakke for størrelsen og alderen av treet.