Slik Care for en gråtende Kirsebærblomster treet

June 6

Gråtende kirsebærtre er en attraktiv tillegg til hjem landskapet uansett årstid. Sommeren er lang etterfølgende grenene dekket i myk grønne blader; selv høsten gi grasiøs nakne grenene en dekorativ preg gården. Gråtende kirsebær virkelig skinner i våren, når grenene er dekket av små, blek rosa blomster som ruver i vinden. Dette treet krever tung vedlikehold å være sunn, men arbeidet er verdt for attraktive kvaliteter av treet.

Instruksjoner

•Plant gråt kirsebær i godt drenert jord hvor de får fullt sollys. Velg jord senger som er rik på organisk materiale og ikke utsatt for stående vann.

•Et treet ukentlig for første år etter planting. Gi nok vann på hver vanning til å grundig fukte de 12 til 18 inches jord. I det andre året, redusere vanning til en gang hver to til tre uker. Kirsebær krever hyppigere vanning perioder lengre tørke.

•Spread en 3-tommers lag mulch, som makulert bark, over jorden rundt treet, helt dekker rotsonen. La en 3-tommers plassen mellom stammen av kirsebær og mulch. Mulch bidrar til å bevare fuktigheten i jorden.

•Apply detaljert slow-release gjødsel formulert for blomstrende trær hver våren like ny vekst begynner. Bruke gjødsel hastigheten anbefales på etiketten for størrelsen på treet.

•Trim treet i slutten av vinteren før ny vekst begynner. Kuttet ut noen døde eller skadet filialer med en pruning så. Kutt endene av hengende grenene så de henger minst 2 fot over bakken; ellers de dra på bakken og bli mer utsatt for skader og sykdom.

Tips og advarsler

  • Gråtende kirsebær er en dekorativ treet i Rosefamilien, ikke en spiselig kirsebærtre.
  • Tørr jord gjør gråtende kirsebærtre mer utsatt for sykdom problemer. Holde jorda moderat fuktig hele tiden.