Slik Care for en gråtende gylne kjeden treet

April 23

Slik Care for en gråtende gylne kjeden treet

Gråt gylne kjeden trær er kultivarer av gullregn x watereri som tar på gråt, pendulous grener som navnet antyder, å legge til en rolig visuell effekt i hjemmet hage. Med prangende, hengende gule blomster og en åpen og luftig vane, gråt gylne kjeden trær også legge til levende farger i hagearbeid spacet med lite vedlikehold behov. Disse løvtrær nå en høyde på opptil 25 fot og vokser best i USDA hardførhet soner 5b til 7b, ifølge University of Florida Institute av mat og landbruk vitenskap forlengelse. Velg Sorter som pendel eller Alfords gråtende som disse kultivarer ta på en gråtende vane som andre ikke.

Instruksjoner

•Grow din gråtende golden kjede treet i steder som gir full soleksponering for beste vekst.

•Cultivate treet i fruktbar, fuktig, godt drenert jord høy i organisk innhold. Opprettholde en alkaliske pH-nivå som en syre pH resulterer i vekst problemer. Forbedre jord drenering hvis nødvendig for å unngå overdreven våt jord forholdene som skaper problemer, for eksempel rot råtne, den gylne kjeden treet.

•Prune din tre like etter blomstrende med mål om å fjerne svake eller døde grener for å lage en sterk treet.

•Examine gylne kjeden treet for vanlige skadedyr og insekter sykdommer. Opprettholde konsekvent forsiktighet for å unngå disse problemene.

•Kontroller etterlater for underskriver av skadedyr infestations liker bladlus. Se etter gullig eller forvrengt blader som tilstedeværelse av en klebrig-søt stoff, kalt honeydew, som bladlus skille ut mens de feed. Identifisere disse suge bugs også ved senere utvikling av sotete mold, en svart soppvekst oppmuntret av tilstedeværelsen av honeydew.

•Fjern og ødelegge berørt plantedeler for å kontrollere sykdommen. Bruk et passende insektmiddel hvis infestation er alvorlig. Bruk hagebruk olje som en lav-toksisitet insektmiddel som dreper bladlus på kontakt, men innser det kan bety behov for reapplication.

•Examine anlegg for tegn på vanlige sykdommer som leaf spot. Ser for, som navnet antyder, flekker på bladene samt tegn til redusert helse, som døde blader eller områder av døende anlegget vev på greiner. Kontrollere dette problemet snarest symptomer er tydelig ved å fjerne og ødelegge infiserte plantedeler og bruke en passende soppdreper.

Tips og advarsler

  • Kontakt din lokale fylke utvidelse eller en lisensiert profesjonell for hjelp til å diagnostisere problemer og velge riktig insektmidler og behandlinger.
  • Bruk hagearbeid hansker, vernebriller og verneklær for å hindre skade ved håndtering av skarpe verktøy eller kjemikalier.
  • Praksis forsiktig når hagearbeid med gråt gylne kjeden trær som alle deler av planten er giftige, ifølge University of Florida IFAS forlengelsen.