Slik Care for en Florida sitrus treet

November 12

Florida, som ligger i USA Department of Agriculture (USDA) plante hardførhet soner 8 gjennom 10b, nyter både fuktige tropiske og subtropiske klima som er godt egnet for dyrking av en rekke varme-klima frukttrær. Sitrustrær som orange, grapefrukt, sitron, lime, kumquat og tangelo er kjent for å utføre godt i Floridian klima når gitt forsvarlig behandling. En sitrus treet kan gjøre en attraktiv tillegg til Florida hage eller hjem landskap.

Instruksjoner

•Plant sitrus treet i en full-Søn spot som mottar mer enn seks timer med lyse, direkte sollys per dag og er løs, godt drenering jord. For best resultat plante treet slik at kronen ligger ca 1 tomme høyere enn beholderen barnehage. Floridas klima mulig å plante din sitrus tre året rundt.

•Construct en vanning ring en 3-fots diameter rundt treet, med topsoil. Danne veggene i vanning ringen å være ca 6 inches høy og 6 tommer tykk. Fylle vanning ringen med vann fra en hageslange, og la fuktighet å suge dypt ned i jorda. Vann sitrus treet ved å fylle vanning ringen tre ganger i uken for de første to ukene etter planting treet. Redusere frekvensen av vanning bare én gang i uken.

•Fertilize sitrus treet tre ganger i året, i januar, mai og oktober, å gi den nødvendige næringsstoffer for vekst og frukt produksjon, med en balansert, vann løselig-gjødsel som er spesielt utviklet for bruk med sitrustrær. Bruke produktet etter anvisningen på pakken for å sikre riktig befruktning.

•Trekk ugress rundt treet, etter behov for å opprettholde en weed-gratis området 5 til 7 fot i diameter. Ugress som vokser rundt treet vil konkurrere om næringsstoffer og fuktighet.

•Prune din Florida sitrus treet årlig i tidlig på våren, eventuelt med beskjæringssakser eller beskjæring kontrollere treets størrelse og form. Fjern alle syke, skadet eller døde grener for å opprettholde treets helse og utseende. For best resultat, bare bruke skjerpet og steriliseres verktøy.

Tips og advarsler

  • Sitrustrær kan også være container-vokst i Florida, med denne samme dyrking råd.
  • Florida dyrket sitrustrær er utsatt for angrep av felles insekt skadedyr som midd. Hvis økt insekt aktivitet skade treet, kan du bruke et insektmiddel spesielt formulert for sitrus trær.