Slik Care for en blod oransje treet

April 19

Slik Care for en blod oransje treet

Blodappelsin trær vokser best i varme klima, men kan dyrkes i containere i kjøligere områder slik at de kan flyttes innendørs. Frukt produsert av et blodappelsin tre varierer fra oransje til rød farge og har en søtere smak enn tradisjonelle appelsiner. De fleste varianter av blodappelsin er lett å skrelle og har noen frø, noe som gjør dem enklere å spise. Trær vokser best i USDA soner 9 og 10.

Instruksjoner

•Plant en blodappelsin treet i slutten av mars når det ikke lenger fare for frost. Velg et sted som mottar full sol for de fleste, om ikke alle, av dagen. Begrave bare røttene på treet, være forsiktig med å la alle bagasjerommet over jord linjen.

•Et treet godt rett etter planting og legge nok vann til å holde jorda fuktig hver to til tre dager før den er godt etablert og produserer nye vekst. Vann en gang i uken etter treet er opprettet. Hopp over vanning regnfulle perioder.

•Feed et etablert tre tre til fire ganger i året med en organisk gjødsel. Dryss gjødsel til jorden rundt treet og vann godt å hjelpe den absorbere og hindre den brennende treet.

•Kontroller området rundt treet for ugress vekst ukentlig. Dra ugress umiddelbart for å hindre dem i å rane jord næringsstoffer treet trenger.

•Gå treet innendørs hvis mulig under kalde temperaturer. Innpakning i bagasjerommet med tepper eller plast, i tillegg til å plassere et tykt lag mulch rundt treet vil beskytte mot lave temperaturer.

Tips og advarsler

  • Kontroller at jorda du plante treet i avløp lett slik at røttene ikke er venstre sitter i vann. Legge til lik mengde torv mose eller andre organiske kompost jord til hjelp i drenering.
  • Noen varianter av blodappelsin har skarpe spines på grenene. Vær forsiktig når du håndterer.