Slik Care for dronning Palm anlegget

August 19

Dronning palm vokser raskt i tropiske og subtropiske klima som opplever milde vintre. Ved forfall, palm når opp til 25 feet lang og produserer en klynge av 10-fots lange fronds langs den øvre kvarteret i bagasjerommet. Dronningen palmer er ikke så motstandsdyktig mot vind som andre palmer, så de gjør best når plantet i nærheten av en vegg eller bygning som gir noen vindbeskyttelse. Denne palmetre forblir sunn og attraktiv med minimal omsorg enten du vokser bare ett eller plante en klynge av trærne.

Instruksjoner

•Plant dronningen palmer i godt drenert jord der vannet ikke bassenget etter regn eller vanning. Velg et planting sted som mottar full, hele dagen sollys som dronningen palmer ikke tolererer mye skyggelegging.

•Et palm en til to ganger ukentlig i våren og sommeren måneder og som trengs i høst og vinter å forhindre jord tørker ut helt. Fukte jorda til et 10-tommers dyp på hver vanning.

•Spread en 3-tommers lag mulch over jorda under håndflaten, forlate en 2-tommers plass mellom mulch og bagasjerommet. Mulch bidrar til å holde på fuktigheten i jorden, og forhindrer også gress og ugress konkurranse med treets røtter.

•Fertilize palm hver våren med høy-nitrogen gjødsel formulert for palmer, vanligvis merket som palm spesiell gjødsel. Bruke gjødsel hastigheten anbefales på etiketten for størrelsen på håndflaten.

•Utføre en jord pH hver våren for å bestemme surheten i jorda, spesielt hvis gullig fronds er et problem med håndflaten. Følg testing instruksjonene i kit som testmetoder forskjellige produsenter. Bruke jern eller mangan til jord hastigheten anbefales av testen å etterfylle strykejernet på planting sted.

Tips og advarsler

  • Dronningen palmer vokser raskt og sjelden trenger beskjæring. Du kan klippe av døde blader som de vises hvis de er stygge.
  • Sunn dronningen palmer er motstandsdyktig mot de fleste skadedyr.