Slik Care for bomull roser

March 19

Bomull rose, også kjent som konfødererte rose, er faktisk medlem av hibiskus familien. Det er en stor busk som kan nå opp til 15 fot høy. Oppblomstringer av bomull steg endre farge over span av et par dager, begynner hvitt og slå en dyp rosa før de faller. Når blomstene dør, produserer stammen en hytten ballet av frø. Bomull rose, Hibiscus mutabilis, er en lite vedlikehold plante som vokser i United States Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 7-9.

Instruksjoner

•Plant bomull steg på et sted som blir delvis til full sol, mellom fire og åtte timer daglig. Anlegget kan tolerere de fleste grunnforhold, men Velg et sted som er godt drenering for å forhindre rot råtne.

•Et bomull steg når jord føles tørre. Anlegget er tørke-tolerant, men vil produsere showier blomstrer og sunnere løvverk med vanlig vanning.

•Overvåk rose for underskriver av insekt angrep eller sykdom i vekstsesongen. Hibiscus Plantevepser Larven kan skade tungt bomull roser, så inspisere bladverket for tygd opp bladene. Flekker på blader eller blomstrer er tegn på en fungal sykdommen.

•Bruk skarpe hagearbeid saks å kutte busk tilbake til 12 inches over bakken rett etter den første frosten, hvis du bor i et klima som blir drept frost.

•Hvis konfødererte rose er ikke pålitelig vinter-hardføre i ditt område, plasserer en pappeske over nedskjæringene busk og dekke boksen i en 6-tommers laget av furu nåler.

•Fjern barnåler og papp boks i tidlig på våren, etter den siste frost passerer. Du bør begynne å se nye skudd ved midten av våren.