Slik Care for & anlegget Robinson Crabapples

April 5

Slik Care for & anlegget Robinson Crabapples

Epletrær er noen av de mest populære og tradisjonelle hjem frukttrærne, med lyse planter, sommer blomster og sommer og høst frukt avlinger. Disse trærne kan bli relativt store, på 30 til 40 fot i høyde, og krever konsekvent beskjæring. Gartnere som ikke få plass eller tid for tradisjonelle epletrær, men ønsker fortsatt blomstrende og frukt, bør velge mindre variasjon som Robinson crabapple. Dette treet vokser til 15 til 25 fot, gir apple blomstrer og krever mindre vedlikehold enn sine større fettere.

Instruksjoner

Finne et nettsted som får åtte timer med sol hver dag, som Robinson crabapples gjør best i fullt sollys, og kan ikke blomstre i skyggen. Kontroller at plasseringen har minst 20 fot plass både oppover og utover for full vekst, og får god drenering. Unngå lavtliggende områder som får frost eller pytter.

•Dig en kombinasjon av halv rask-drenering jord og halv organiske kompost øverst foten av bakken, og eliminere noen steiner eller ugress. Selv om crabapples tilpasse seg noen jordtype, de vokser og frukt best i rik, rask-drenering og litt surt jord.

•Plant Robinson crabapple i et hull som er så dypt og dobbelt så stort som sin rot ballen, og dekke røttene med endret jord. Dette gjør at vann og luft til røttene.

•Et Robinson crabapple med 1 tommers vann uken i sitt første år, så la naturen vann epletreet for deg. Crabapples er hardfør å tørke, og vil overleve tørr ganger på egenhånd. I ekstrem tørke, vann treet hånd igjen.

Tips og advarsler

  • Plante crabapple trær i vår, sommer eller høst. Disse trærne er hardfør USDA voksende soner 4 til 8.