Slik Cap en Pipe

November 2

Slik Cap en Pipe

Rør kommer i mange former og størrelser og kan kobles sammen med ulike typer tilbehør. Kobberrør er blant de mest brukte rør i amerikanske husholdninger. Kobber rør vanligvis kjøre fra vannforsyning og avslutte med en tappekran eller release ventil, men det er tider når en uferdig del av en rørledning må være midlertidig avkortet.

Instruksjoner

•Filen indre åpningen på røret med en rund metall fil fjerne eventuelle grader som kan hemme den jevne flyten av vann inne i røret. Sand indre og ytre utkanten av kobber rør åpningen bruke 120-korn emery klut (eller sandpapir) til ren kobber. Rengjør innsiden av kobber montering (cap) med en emery klut ved å rulle en stripe av emery klut rundt fingeren og sliping innsiden delen av montering fjerne oksider og surface olje.

•Apply flux til spissen av kobber rør bruke applikatoren leveres med fluks å oppløse og fjerne spor av oksid. Stikk kobber rør i hetten åpning. Vri og trykk hetten fast til Kontroller at røret er satt helt til slutten av hetten. Varme montering med en propan fakkel, holde fakkelen slik at spissen av flammen akkurat berører montering.

•Hold loddetinn mot sømmen på den andre siden av montering. Flytte fakkelen og tilbake til varme montering jevnt til loddetinn flytende og strømmer til felles. Tillate loddetinn fylle alle leddene før det drypper ut. Gi loddetinn noen minutter avkjøles før slik at vannet i rørene.