Slik Cap en murvegg

February 4

Murvegger tilbyr en rekke fordeler, fra øke utseendet på gården å skille egenskapslinjene. Etter bygning en murvegg, gir legge til en cap til toppen hele veggen et ferdig utseende. Enten du velger å cap veggen med enkel murstein eller ønsker å utfyller utseendet ved hjelp av et annet stein materiale, er prosessen lik som bygge en vegg. Så snart du har fullført veggen, bruk de samme verktøyene til en cap å avslutte prosjektet.

Instruksjoner

•Determine hvor mange caps må basert på lengdemåling av veggen. Hvis du vil cap murstein kolonner, må du kjøpe forhåndslagde caps i riktig størrelse. Caps eller murstein mestring, som ofte har en avrundet kant for å forbedre utseendet på veggen.

•Mix en gruppe med samme mørtelen du fullføre veggen i henhold til instruksjonene fra produsenten. Bruke en tomme tykke lag mørtel på undersiden av cap eller murstein og trykk fast ned på veggen. Hvis bruker en mestring murstein, sikre avrundet kant står overfor i retning vil det. Sjekk lokket med en slik det er jevnt på veggen eller kolonne.

•Glatt ut mørtel linjer mellom caps med konkav snekker hvis du bruker murstein eller andre personlige stein materialer.