Slik bygger du inn steiner i betong

September 7

Dekorative rocks delvis neddykket i betongen gjør normalt plan overflate ser interessant. Men er å finne ut hvordan å få steinene i betongen uten helt dekker dem trikset. Hvis steinene er for lav, masker kjedelig betongen deres skjønnhet. Hvis steinene er for høyt på overflaten, faller de raskt, etterlate hull i overflaten av betongen. Denne metoden er forskjellig fra bare blande steiner som samlet i en konkret blanding.

Instruksjoner

•Mix betong ingrediensene som normalt, legge akkurat nok vann for å lage kombinasjonen lignende konsistens som en tykk pudding. For store prosjekter, vil du gjøre dette med en sementblander, mens for mindre prosjekter, trenger du bare en trillebår og murskje eller hakke å blande betong.

•Fyll sement i innrammet skjemaet eller smurt mold sprayet med betong slippe agent. Fyll skjemaet til i 1/4-tommers øverst. Riste og trykk våt betong i mugg å løslate noen luftbobler. Jevner ut overflaten med en sparkel eller tre float.

•Seed samlet, som er et annet navn for steiner, steiner eller andre biter av harde materialer, over den våt betongen. Bruke en sparkel eller tre dupp for å presse dem i betongen til et tynt lag av betong bare dekker deres overflate.

•Spray et belegg av konkrete overflate retarder over vannrett overflaten fuktig betong og samlet. At betongen til å kurere i ca to til tre timer før det er ingen vann på overflaten og det er en kjedelig dis på overflaten. Dette kan skje mye raskere hvis været er varmt, eller hvis du bruker en rask betongblanding. Innse at den øverste 1/4-tommen av betong vil bli myk lenger skyldes at retarder kjemikalier forsinke den fastsatte tid.

•Vaskestasjonen tømmes overflatelaget av betong av samlet med en mild dusj av vann og myk børste eller kost, avhengig av prosjektet. Aggregatene burde vises tydelig uten å komme løs. Feie betong bøter, eller små biter av løs betong, fra overflaten av betong prosjektet.

•Apply klarlakk finish å hente ut glansen av din samlet og å forsegle overflaten av betongen, etter instruksjonene fra produsenten.