Slik bud for erstatning dekk konstruksjon

June 6

Slik bud for erstatning dekk konstruksjon

Budgivning erstatte noen konstruksjon er alltid mer komplisert enn byr på ny konstruksjon. Holde prosessen med å fjerne gamle dekk og fikse området atskilt fra den nye konstruksjonen i den innledende stadiet av budet kan hjelpe deg gjøre nøyaktig tid, materiale og forsyning estimater. Pass på at du har en nøyaktig forståelse av hva kunden forventer. Dette inkluderer ikke bare materialer og designdetaljer, men også noen spesielle ønsker hun har for å flytte og lagre materialer, arbeidsplaner og alt annet som kan være i konflikt med arbeidet.

Instruksjoner

Dekk fjerning koster

•Estimate kostnadene for å trekke ut dekk og rydde opp området. Start med antall timer arbeidet vil ta for å fullføre.

•Kontroller tid anslaget i hele dager. Inkluder skatter, forsikring og eventuelle andre kostnader relatert til arbeidskraft.

•Calculate søppelcontainer plass, trailer eller lastebil utleie og fylling. Legg disse sammen for å få kostnadene til fjerne gamle dekk. Legge til 15 prosent i lønnskostnader å dekke alle overskridelser.

Materialer anslag

•Estimate av materialkostnadene. Du må innlegg, sement for footings og behandlet 2-av-6 trelast for innramming. Inkluder bjelke kleshengere i hver ende av hvert innlegg. Beregne antall behandlet dekk skruer og lag bolter for å lage rammen. Legge til disse elementene sammen som innramming.

•Decide på et terrassebord materiale. De tre vanligste valgene er behandlet 5/4 terrassebord, sedertre og redwood 5/4 terrassebord og sammensatt 5/4 terrassebord. Inkludere nok behandlet dekk skruene for å feste din terrassebord.

•Calculate antall kvadrat feet må. Legge til kostnaden av rekkverk. Må innlegg, spiler og rails. Beregne kostnaden for trinn materialene du trenger. Dekk trapper vanligvis består av stringere og løpebaner.

•Legg prisingen alle materialene sammen. Legge til 20 prosent for avfall og feilberegninger. Inkluder alle leveringskostnader.

Beregne arbeidskraft og totale prosjektkostnader

•Calculate kostnadene for arbeidskraft for dekk installasjonen. En dyktig snekker kan fullføre en 8-av-8 dekk i en og en halv dag. Her igjen, Inkluder forsikring, avgifter og andre lønnskostnader.

• Gjennomsnittlig din timesatser for hver ansatt som skal være på jobb, legge til avgifter og andre kostnader, og beregne gjennomsnittlig timebasert bekostning av ditt arbeid. Gang det med antallet åtte-til-10-timers dager det vil ta for å fullføre byggingen. Beregne for overtid hvis nødvendig.

•Legg din rive ut, materialer og konstruksjon koster for å få basisprisen. Legge til 15 prosent for overskridelser og ukjent tilleggskostnader. Dette er anslaget for klienten. Skrive ut en nøyaktig beskrivelse av arbeidet skal være ferdig og materialet og prosessen skal brukes. Prøve å inkludere så mange detaljer som mulig for å unngå forvirring. Inneholder en setningsdel i budet å dekke flere uventede arbeid og materialer, og skissere dine retningslinjer for håndtering av endringer og kostnadene til klienten.

Tips og advarsler

  • Når prosessen er fullført, kan du dele prisen på arealet av dekk. Bruk denne prisen per kvadratfot å by på fremtidige prosjekter. Oppdatere materialkostnader i din anslaget hvis det har gått mer enn tre måneder siden siste budet.
  • Disponere prosjektet er viktig. Bruk så mye detaljer i å beskrive arbeidet gjøres, materialer og metoder som mulig for å unngå konflikt.