Slik bruker pre limt finér

May 4

Slik bruker pre limt finér

Finér er et tynt lag av løvtre, vanligvis med en korn som er tenkt som dekorative. Denne tynne ark kan brukes over mindre skogen eller kompositt materialer for å skape en illusjon av solid hardwood. Det er to grunnleggende typer finér: papir tilbake finér må ha kontakt sement eller en annen limet å bruke den med. Pre limt finér er belagt med et aktiveres av varme lim på ryggen. For at ferniss skal knyttes, må limet varmes. Trikset er å få nok varme, etterfulgt av trykk for å overholde limet helt, mens varme lavt nok ikke å svi ferniss. En husholdning jern er vanligvis verktøyet valgfrihet for denne jobben.

Instruksjoner

•Measure ansiktet skal du finér og klippe ut et stykke finér 1/2 tommer mer på alle kanter med verktøyet kniv med en skarp kniv. Sand overfor finér installere området med 150-korns slipepapir. Tørk støvet av overflaten med en tack.

•Vri din jern til sitt høyeste innstilling og la det varme til en dråpe vann freser når dryppet på base metallplaten. Passe ferniss over installere ansiktet slik at den overlapper på alle sider. Plass strykejernet på toppen av ferniss. Flytte jern over finér overflaten holder den i bevegelse med en langsom, jevn bevegelse. La limet under mykne, kan du føle finér lysbildet litt når dette skjer. Hold det sentrert slik at alle kanter overlapper. Fortsette stryk ferniss til du har oppvarmet hele overflaten. For større stykker, arbeid 16-tommers firkantede deler som overlapper.

•Trykk ferniss flatt med kanten av en tre-blokk, også pusset, slik at kanten er lett avrundet. Trykk fast, arbeider fra innsiden og ut. Skrape langs overflaten med blokken utjevning det på underlaget, trykke luftbobler av ferniss slik at limet kontakter installere overflaten. Trykk ferniss fast rundt kantene med kanten av blokken også.

•Trim kanten av ferniss med verktøyet kniv, trykker mot kanten av installere ansiktet slik at bladet tårer kornet jevnt mot kanten. Fortsett rundt kantene, skjære overskytende bort før det er alle kuttet av. Sand kanten glatt med 150-korns slipepapir slik det ikke vil bli snagged, som kan føre til å løfte.