Slik bruker natron til å drepe Bark Moss

May 31

Det er ikke uvanlig i fuktige områder å se mose som har knyttet seg til strukturer av hva ut røtter. Dette er faktisk bare brukes til å feste plantene på overflaten som de er tilknyttet, og anlegget tar ikke opp noe vann eller næringsstoffer fra dem. De får alle sine fuktighet og næring fra luften og støv, skitt eller rusk på dem. Mosen er ufarlig, men noen mennesker kan ikke liker utseendet, og kanskje den fjernet. Heldigvis finnes det en metode som alle kan bruke til å drepe denne typen moss.

Instruksjoner

•Kontroller en løsning av 1/2 pund av natron og 1 gallon av vann. Bland det godt slik at bakepulver er fullstendig oppløst.

•Fyll løsningen i en ryggsekk sprøyta. Denne sprøyta består av én eller to holder tanker som har stropper, slik at du kan sette den på som en ryggsekk. Deretter har du mer frihet til å arbeide med hendene. Dette er nyttig når du prøver å arbeide i hardt å nå hvor moss er økende. Bruke løsningen som en surfactant og spray det rikelig på mosen skal drepe.

•Kontroller at spray løsningen på mosen og ikke hele et tre som du behandler. Unngå sprøyting plenen og blomst områder, som de er mindre hardføre og kan bli skadet av løsningen.

•Rinse umiddelbart med tunge doser av vann noen planter som var utilsiktet sprayet for å unngå å skade dem.

•Expect å se resultater i form av døende moss innen få dager.