Slik bruker du straks etter tørking

September 14

For å sikre at hull i slike objekter som skytevåpen, biler, fly og båter med nøyaktige, bruk en reamer. Straks etter tørking drives vanligvis med en drill trykk som spinner reamer litt som en borekrone. Straks etter tørking lage hull med presis og bestemte dimensjoner slik at objekter som skruer, bolter, stempler og andre passer godt inn i dem.

Instruksjoner

•Velg riktig reamer for prosjektet. Typer inkluderer center straks etter tørking, karbid sjekk straks etter tørking, taper pin straks etter tørking og bro straks etter tørking. Kjøpe en reamer kit hvis du trenger forskjellige straks etter tørking for et prosjekt.

•Installer reamer biter i chuck av verktøyet og plasser den i bore trykk. Straks etter tørking er vanligvis brukes til å lage hull av en nøyaktig dimensjon til maskinering formål, må de spinner mens kutte hullet. Bruker en drill trykk sikrer at reamer øvelser en nøyaktig og rett hull. Hvis en drill trykk ikke er tilgjengelig, bruk en hånd drill eller dreiebenk.

•Bruk klemmer holde nede objektet som er å være reamed slik at reamer litt ikke binde eller gjøre unøyaktig hull i objektet. Hvis litt binder mens brotsjing litt brister eller objektet blir reamed for å spinne ut av kontroll, som kan forårsake skade.

•Bruk en mikrometer, måler forskjellen mellom drill diameter og reamer diameter, som kalles en godtgjørelse. Godtgjørelsen bør være mindre enn 0,13 millimeter (.005 tommer) for harde materialer og mindre enn 0,2 millimeter (.008 tommer) for myke materialer. Bruker en borekrone, pre bore hull til bestemt additive.

•Ream hullet med reamer. Hvis du bruker en drill trykk, bruke håndtaket til å drive den vertikale bevegelsen av reamer litt mens det er spinning. Langsomt trykk litt ned slik at den utvides radius av hullet.

Tips og advarsler

  • Som et sikkerhetsnett, slitasje briller og hørselsvern når maskiner.