Slik bruker Block Wall Toppers

March 14

Slik bruker Block Wall Toppers

Bruk blokk veggen toppers gir et ferdig utseende mur veggen og gi et ekstra lag med beskyttelse i strukturen nedenfor. Veggen topping steiner er tynnere og lettere enn materialet som brukes i veggen som de ikke er laget for stress. Mens de kan være mortared på plass, er det mer vanlig å bruke en mur limet for å fikse dem til toppen av vegger. Selvklebende ledd kan gjøres tynn nok til at det er nesten ikke synlig plass mellom topping blokkene.

Instruksjoner

•Lay første veggen og tredje topping blokker i stedet på veggen. Lar nok plass for andre veggen topping blokk.

•Lay andre veggen topping blokkere over avstanden mellom første og tredje blokken slik at kantene overlapper som om bygge en bro.

•Juster topping blokkerer forkantene selv og eventuelle kurve til veggen etterfølges av kantene av første og tredje blokkene. Kontroller merker på første og tredje blokker der de må kuttes slik at den midterste blokken (den andre blokken) å sitte mellom dem.. Hvis veggen er rett, Fortsett å legge topping blokkene ende til ende langs hele lengden av veggen, og pass på å holde kantene selv.

•Skjære første og tredje blokkene hvis det er nødvendig med en sirkelsag og en diamant murblader. Lå blokkene tilbake på veggen slik at tre første passer sammen og kantene er selv.

•Continue ned veggen måling og kutte blokkene som nødvendig, sørge for å holde hvert midterste blokken (i sett på tre) uncut. For eksempel blokkene vil én, to og tre, ett og tre bli kuttet for å passe; blokker vil tre, fire og fem, tre og fem bli kuttet.

•Kontroller at kantene av alle blokkene er selv og at slutten blokkene er også jevnt fordelt hvis de stikker over sidene på slutten av veggen.

•Glue hver enkelt blokk ned av nøye løfte blokken fra stedet bruke mur lim på toppen av veggen blokken nedenfor bruker en fuger pistol, og trykk på blokken tilbake på plass. Gjelde ikke lim til sidene av veggen topping blokk. Gjør dette for hele løpet av topping blokker og la limet tørke i henhold til instruksjonene på selvklebende emballasjen.

Tips og advarsler

  • Ikke begynne å fest veggen topping steiner på plass til alle av dem har blitt kuttet og deretter lagt ut på veggen for å sørge for at de passer. Når de er limt på plass, kan endringer være en tidkrevende prosess.