Slik bruker 3M gulvet polering Pads

June 20

Slik bruker 3M gulvet polering Pads

3M produserer et bredt spekter av gulvet pads, alle skapt til å tjene som en effektiv rengjøring og polering overflaten. Knyttet til en etasje buffer, gjør 3M stempelputene rask noen gulvflaten, løvtre eller marmor. Bruke pads effektivt krever en bestemt prosess, som dekker alt fra riktig vedlegg til et gulv buffer i retning du bør flytte puten når du bruker enheten. Heldigvis gjør 3M sin pads enkel å bruke, sikre du har flotte gulv med et minimum av innsats.

Instruksjoner

•Trekk bufferen fra stikkontakten. Lås håndtaket på bufferen i oppreist stilling og deretter vippe bufferen bakover inntil det ligger flatt på gulvet med bunnen av bufferen utsatt.

•Skru tas låseringen fra innlegg på midten av pad holderen på bunnen av bufferen.

•Punch ut midtpunktet av 3M etasje pad slik at det er et hull i midten av puten. Midtstiller hullet i puten med midten av pad driveren og sett på plass skruen låse puten på plass.

•Vipp maskinen tilbake til stående posisjon. Koble maskinen til en stikkontakt.

•Spread etasje polsk utviklet spesielt for din etasje på gulvet i en akvarellpapir laget. Flytte bufferen til kanten av gulvet på baksiden av rommet, og start deretter maskinen. Buff gulvet i rette rader. Arbeide mot fronten av rommet, flytte bufferen i en liten venstre-mot-høyre-sirkelbevegelse. Overlapping hver rad, ca 1/3 størrelsen på bufferen basen. Sjekk puten regelmessig for å bestemme nivået av skitt på den. Endre pad hvis bildet mørkere med skitt fra gulvet.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller når polering gulvet for å beskytte øynene mot flygende rusk.