Slik blokkerer av et vindu i en dusj

May 16

Slik blokkerer av et vindu i en dusj

Mange rommene dusjen har en ekstern vindu å gi ventilasjon og redusere veksten av mold. Glasset er ofte frostet for å gi et mål på personvern, men noen eldre boliger eller de uten naboer har vanlig glass. Kan du blokkere en vanlig eller frostet glass dusj vindu hvis du føler det er for påtrengende. Det er flere enkle og praktiske måter å dekke vinduet uten å ty til byggearbeidene.

Instruksjoner

•Hang et sett av mini blinds over vinduet skjule rommet fra visningen når dusj eller bad i bruk og la lyset når rommet er tom. Vurder å kjøpe plast eller metall slats som ubeskyttet tre skjevt fra fuktighet produsert av dusjen eller badekaret. God kvalitet tre blinde skal være vanntett. Du må ha blinde skikken utstyrt tilsvare størrelsen på vinduet.

•Installer eksterne skodder å blokkere vinduet fra utsiden. Som blinds, kan du holde skoddene lukket når badet er i bruk eller åpne dem når rommet er gratis. Skodder er ofte laget av plast eller tre og installeres ofte av produsenten eller forhandleren mot ekstra kostnad.

•Hang et mindre dusjforheng over vinduet som en rask løsning. Oppbyggingen av konvensjonelle gardiner kanskje ikke passer for bruk på badet Hvis vinduet er innen rekkevidde av vann fra dusjen. Selv om mindre elegant enn blinds eller vinduslemmer, en andre dusj gardin er rimelig og enkelt å installere.