Slik blokkerer av et hjørne kjøkkenregjeringen

July 9

Slik blokkerer av et hjørne kjøkkenregjeringen

Mange boliger har et hjørne kjøkkenregjeringen som utvider dyp. Selv med moderne pivot og trekk hyller prøve til dette rommet, ofte elementer vil falle av eller bli lodged slik at hyller ikke fungerer. Dette kan være et problem som hus ønsker å løse permanent. Hvis du har masse lagringsplass, er det ingen grunn du må vedlikeholde dyp kabinettet. Det er et enkelt problem som du kan løse med en falsk partisjon som blokkerer av utilgjengelige kabinettet.

Instruksjoner

•Measure innsiden dybde av skapet. Måle høyden fra hylle til toppen av skapet. Klipp en del av 1/4-tommers eik kryssfiner til dette målet. Kuttet to 1/2 x 1-tommer strimler til samme høyde. Måle høyden fra undersiden av sokkelen til bunnen av kabinettet. Klipp en del av 1/4-tommers eik kryssfiner til dette målet. Kuttet to strimler til samme høyde.

•Plasser din kutt kryssfiner på tabellen. Bruke en perle av lim siden 1-tommers følgesvenn stripen av tre. Justere tre til kanten av plywood og klemme Trestykkene sammen. Gjenta på den andre siden. Gjenta for lavere kryssfiner og sidene.

•Drill gjennom stripe av tre i kryssfiner for pilothull. Tre borehull i hver stripe avstand fra hverandre. Skru treskruer gjennom hvert hull å holde strimler kryssfiner. Tørk av overflødig lim.. Gjenta for alle strimler. At limet tørke for 24 timer.

•Unclamp brikkene. Stå kuttet og festet kryssfiner på stripen enden. Unngå de tre skruene, bore to pilot hull gjennom motsatt side av tre minst 8 inches hverandre. Gjenta for alle strimler.

•Plasser over kryssfiner på øverste hylle med strimler mot deg. Justere styret med hjørnet CAB du vil blokkere av området. Bruke et nivå for å holde styret rett. Skru gjennom din pilot i hull i veggene forsiden og baksiden av kabinettet. Gjenta for andre under styret. Dette vil blokkere av kabinettet utilgjengelige områdene uten å forstyrre hyller.

Tips og advarsler

  • Reparer nederkant av blokken hvis du ønsker å forsegle kabinettet fra insekter.