Slik beskytter tropiske planter fra en fryse

December 10

Tropiske planter er en vakker tillegg til de fleste hager og blomstre når gitt forsvarlig behandling i deres naturlige klima. Mange gartnere i varmere klima som Florida og deler av Texas og California tropisk plantevarianter. Disse stedene er hovedsakelig sub tropiske til tropiske, er det sjelden kaldfronter som kan føre til temperaturen å slippe under frysepunktet. Disse fryser kan alvorlig skade eller drepe tropiske varianter. Tar de riktige trinnene for å beskytte planter kan bety forskjellen til tropiske hagen din helse.

Instruksjoner

•Et planter minst 24 timer før fryse er prognosen. Vanner på forhånd, vil det føre til jord å absorbere mer solvarme i løpet av dagen og slipper det sakte i løpet av natten.

•Ta planter innendørs. Hvis du har puttet planter som kan som transporteres uten å skade anlegget eller beholderen, ta dem innendørs. Hvis du har et drivhus, skur eller en lignende uthuset som kan lukkes, kan en liten elektrisk ovn plassert inne i fryse beskytte planter på ubestemt tid.

•Dekk større planter, busker og temperatur følsom trær med tepper, sengetøy, putevar eller andre passende stoff. Hvis mulig, prøve å henge stoffet over anlegget uten å røre den. Du kan gjøre støtter for stoff med undersøkelsen innsats ved å dunke dem i bakken rundt anlegget. Hvis bruker stoff for å dekke planter, sørg stoff dekker hele anlegget helt til bakken. Hullene vil tillate varme fra bakken til å rømme og ikke riktig beskytte anlegget.

•Dekk mindre planter og planter med en bøtte eller gamle plast brus flasker. Å plassere en bøtte over en liten plante vil gi tilstrekkelig varme og beskyttelse under en fryse. Hvis du har veldig unge planter eller stiklinger, kutte bunnen av gamle plast brus flasker og legg dem over plantene.