Slik beskytter smårollinger fra elektriske ledninger

March 10

Slik beskytter smårollinger fra elektriske ledninger

Det er viktig å beskytter smårollinger fra elektriske ledninger slik at de ikke tygger på dem eller trekke dem som kan gjøre en lampe eller annet utstyr falle fra en tabell. Dine småbarn kan være sjokkert eller electrocuted hvis de er utsatt for en naken Elektrisk ledning eller hvis de er nær ledninger som er nær en vannkilde. Ta de riktige trinnene for å bli kvitt hjemmet av unødvendige elektriske ledninger eller elektriske ledninger på feil steder. Dette vil hindre at pjokk får electrocuted.

Instruksjoner

•Trekk noen apparater som du ikke bruker. Dette gir færre elektriske ledninger tilgjengelige for barna. Bryte opp noen ekstra slakk av elektrisk ledning og knytte den sammen med zip bånd. Plassere den under eller bak møbler.

•Tape alle elektriske ledninger til gulvet slik pjokk ikke kan plukke dem opp. Løsrive flere stykker bånd og legge tape over de elektriske ledningene å tape dem på plass. Du kan også flytte store møbler over elektriske ledninger eller plassere elektrisk ledningene bak møbler.

•Ikke ikke plugg elektriske ledninger i nær vann så det er ingen risiko for electrocuting pjokk. Se over ledningene og kontroller at det er ingen elektriske ledninger fra tårer eller rips i Ledningens isolasjon. I så fall erstatte wire.

•Purchase og bruk en elektrisk ledning shortener etter anvisningen på produktet å forkorte lange elektriske ledninger og holde dem ryddig. Holde lange ledninger ryddig vil forhindre din smårollinger fra trekke apparater oppå eller bite i ledningen i første omgang.