Slik beskytter konstruert tregulv

February 27

Slik beskytter konstruert tregulv

Foretatt tregulv tilbyr elegansen og skjønnheten av solid hardvedgulv, men med mindre kostnader. De er holdbar og langvarig; men akkurat som alle andre typer gulv, må utviklet tregulv beskyttet og vedlikeholdt for å bevare gulvene integritet. Beskytte din utvikling tregulv vil bidra til å sikre de ser vakre og vare i mange år.

Instruksjoner

•Sweep eller støvsuge gulv hver par dager å fjerne skitt, grus og annet rusk som kan forårsake riper. Bruk en kost og feiebrett eller støvsuge gulv rent med en børstemunnstykket.

•Blot opp søl fra gulvet ved første blikk. Selv om konstruert tregulv fuktighetsbestandig, kan overdreven eksponering for væsker forårsake skade.

•Rengjør gulvet bare med rengjøring produkter som er godkjent av produsenten. Dette vil variere avhengig av produsenten av gulv, så sjekk med selskapet for akseptabel rengjøringsprodukter. Det anbefales ikke å bruke vann for å feilfri utviklet tregulv. Du bør også unngå å bruke ammoniakk, citrus oljer, treolje, olje såper, voks produkter og andre vaskemidler som ikke er anbefalt av gulvet produsenten.

•Plasser tepper og gulvmatter på inn punkter hvor du har utviklet tregulv installert. Dette vil bidra til å beskytte gulvet mot smuss og grus spores i utenfra.

•Hold sko av gulvet som mulig. Noen typer sko - spesielt de med piggete hæler eller cleats--kan skade gulvet. Hvis du har en pet, holde sine paws ren og nagle trimming.

•Sett beskyttende følte pads under møbler føtter og Ben som sitter på den utviklet tregulv. Dette vil beskytte gulvet fra hakk og riper.