Slik beskytter Injiseringsmasse linjer fra misfarging

July 18

Slik beskytter Injiseringsmasse linjer fra misfarging

Injiseringsmasse linjer er dannet fra mørtel mellom flisene fra installasjonen. Grout er en svært viktig del av fliser installasjon forarbeide for å holde brikkene på plass. Det hjelper også for å stoppe skitt og rusk faller mellom flisene. Injiseringsmasse linjer selv kan imidlertid få ganske skitten og misfargede over tid. Heldigvis kan du forsegle Injiseringsmasse linjer for å beskytte dem mot misfarging.

Instruksjoner

•Fjern noen løs rusk fra sprekkene i grout ved hjelp av en våt/tørr vakuum. Du kan også skrape bort løs rusk ved hjelp av en stiv rengjøringsbørste. Skrubbe grout med en hard og tilbake eller opp og ned bevegelse, avhengig av grout linjen, løsne og fjerne rusk.

•Mix sammen en gallon av vann per to kopper blekemiddel i en bøtte. Denne blandingen vil bli brukt til å bringe tilbake det naturlige fargen av din fugemasse, som er viktig å gjøre før du beskytter den mot misfarging. Ellers vil du være tetting misfarging i din fugemasse.

•Scrub grout med blekemiddel blandingen du opprettet. Istedet for benytter en bred rengjøringsbørste, bruk en gammel tannbørste. Tannbørsten vil tillate deg å komme i crevices av grout og gjenopprette hele overflaten med letthet. Den stivere gamle tannbørsten er, jo enklere blir det å få grout tilbake til sin opprinnelige farge.

•Fyll en sprayflaske med rent vann. Spray ned grout og flis for å skylle bort blekemiddel rensemiddel. Legg et håndkle på gulvet å fange vann og løsning som dryppe ned, og tørr fliser og grout med en klut. Vent en dag før tetting å sikre at det er helt tørt.

•Apply grout sealer. Du kan kjøpe grout selfangere på lokale maskinvare eller oppussing butikker. Silikon grout sealer i en sprayflaske eller med en svamp applikator er enklest å bruke. Med en sprayflaske, bare en fin sprøytetåke over grout og flis. Når det er tørt, grout forseglet og beskyttet mot misfarging. Med en svamp applikator, klem på flasken forsiktig for å frigi grout sealer og gni applikatoren direkte i grout. Igjen, når det er tørt, din fugemasse vil være beskyttet.