Slik beskytter frukttrær fra minusgrader

May 23

Noen frukttrær er hardfør, men mange er svært følsomme for minusgrader, spesielt hvis de er i blomst. Hvis blomstrer blir utsatt for minusgrader, blomstene vil dø og ingen frukt vil danne. Du har en tropisk frukt treet som oransje og sitron, frukt selv må beskyttes mot frost.

Instruksjoner

•Dekk frukttrær. Dette fungerer best med dverg store trær, men det er mulig å dekke full-size trær. Bruk lerret drop kluter (slags malerne bruk), og dekker blader, blomster og/eller frukt.

•Bruk en fin tåke av vann å beskytte frukttrær. Vann vil beskytte frukttrær fra frysing så lenge det kontinuerlig bader treet når Temperaturene dip frysing eller nedenfor. Plasser sprinklere slik vann stadig faller på hele treet. Sette et sprinkleranlegg på to sider av treet. Bruk en dobbel-slange coupler for å koble begge slanger til din vannforsyning.

•Bruk smudge Potter å beskytte frukttrær mot frost. En flekk potten er en stor gryte med sentrale peis. Det er fylt med olje og plassert mellom trærne. Som det olje brenner, røyk og varme stige opp og konvolutt frukt trær med sin varme, beskytte og dermed dem fra frysing.

Tips og advarsler

  • Hard frukt som epler eller pærer kan stå temperaturer i lav 30s F men ikke lavere.